چاپ        ارسال به دوست

با تکمیل پروژه همدان- گل‌تپه- علیصدر ، شاهراه ارتباطی غرب کشورجان می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری صدای کورنگ ، همدان به واسطه داشتن بیش از یک هزار و ۸۰۰ جاذبه گردشگری و قرار گرفتن در مسیر ارتباطی پنج استان غرب کشور به‌عنوان پل ارتباطی مرکز به غرب شناخته می‌شود.

با توجه به این موقعیت مهم ارتباطی، برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی این استان، پازل شاهراه ارتباطی منطقه غرب کشور را تکمیل خواهد کرد.

استاندارهمدان گفت: عملیات اجرایی چهار خطه کردن مسیر ارتباطی همدان-گل‌تپه-علیصدر از مردادماه امسال آغاز شده است و تا ۲ سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

علیرضا قاسمی‌فرزاد افزود: در سفر مرداد سال ۱۴۰۱ رئیس جمهوری به استان نیز تأکید بر این بود که پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در اولویت باشد و اعتبارات نیز بیشتر به این طرح‌ها اختصاص یابد.

استاندار همدان یادآور شد: بدون شک طرح‌های راهسازی و حوزه راه و مسکن از جمله موضواعات اولویت‌دار استان به شمار می‌رود و یکی از پروژه‌های مهم و حائز اهمیت هم برای مسئولان و شهروندان همدانی و هم برای بسیاری از هموطنان و گردشگران به ویژه در مسیرغار علیصدر موضوع ایمن‌سازی و ساماندهی و طرح چهارخطه کردن این جاده پرترافیک و حادثه خیز است.

قاسمی فرزاد اظهار کرد: مسیر همدان-گل‌تپه-علیصدر جاده‌ای فرعی است که با عرض ۶۰ متر و یک متر شانه خاکی بار ترافیکی سنگینی دارد، عرض کم، نداشتن شانه خاکی، فراوانی تردد، وجود پیچ‌ها و قوس‌های زیاد جاده علیصدر را به مسیری پر حادثه تبدیل کرده است.

استاندار همدان یادآور شد: جلسات زیادی نیز برای ساماندهی وضعیت این جاده پر حادثه برگزار شد و اعتبار لازم برای این طرح مهم اختصاص یافت و البته مجوز ماده ۲۳ این پروژه نیز گرفته شده است.

قاسمی فرزاد گفت: طرح بهسازی و چهارخطه کردن راه اصلی همدان- گل تپه- غارعلیصدر به طول ۶۸ کیلومتر با پیش بینی ۹ هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال اعتبار در سه قطعه اجرایی خواهد شد و براورد می‌شود طی کمتر از ۲ سال مورد بهره برداری قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: این طرح شامل سه قطعه است که امروز عملیات اجرایی قطعه اول آن از چهارباغ آیت‌ا… نجفی همدان تا روستای حسن قشلاق به طول ۳۱ کیلومتر و ۵۰۰ متر در دست اجرا قرار گرفته است.

قاسمی فرزاد ادامه داد: قطعه دوم این مسیر به طول حدود ۱۳ کیلومتر از حسن قشلاق تا گل تپه و قطعه سوم از گل تپه تا غارعلیصدر به طول ۲۳ کیلومتر است.

استاندار همدان تأکید کرد: تمرکز و راهبرد دولت سیزدهم روی اتمام و به نتیجه رساندن پروژه‌های کلان و زیرساختی ویا طرح‌های نیمه کاره ای که به دلایل مختلف سال‌ها راکد مانده‌اند است.

قاسمی فرزاد افزود: ما در سطح استان پروژه‌های کلانی در حوزه‌های مختلف و زیربنایی داریم و آنها را در نشست‌ها و جلسات ویژه با دولتمردان به ویژه در سفر رئیس جمهوری به استان نیز بارها مطرح کرده‌ایم.

۸ کیلومتر تا بهره برداری از کنارگذر غربی همدان

کنارگذر غربی همدان نیز یکی از پروژه‌های مهم حوزه راه این استان به شمار می‌رود که تکمیل آن می‌تواند گره گشایی معضلات ترافیکی مرکز استان باشد.

کنارگذر غربی همدان از ایستگاه پلیس راه همدان-قزوین آغاز و به شهر صالح‌آباد متصل می‌شود، طول این جاده ارتباطی ۲۷ کیلومتر است، اجرای طرح کنارگذر غربی همدان از مطالبات مهم شهروندان همدانی است که می‌تواند مشکلات ترافیکی این شهر را به حداقل برساند.

استاندار همدان در این مورد گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه در تلاش هستند تا۸ کیلومتر باقی‌مانده از طرحِ کنارگذر غربی همدان (سید جمال الدین اسآبادی) نیز هرچه زودتر تکمیل شود.

علیرضا قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه کنار گذر غربی همدان، به اسم بیدارگر مشرق زمین سید جمال الدین اسآبادی نام‌گذاری‌ می‌شود، افزود: یکی از موضوعاتی که رئیس جمهوری در سفر خود به استان همدان بر آن تأکید کرد موضوع رفع نقاط حادثه خیز استان بود.

استاندار همدان تأکید کرد: در تلاش هستیم تا علاوه بر اعتباراتی که در سفر رئیس جمهوری به استان برای نقاط حادثه خیز در نظر گرفته شده، اعتبارات دیگری برای استان در این حوزه جذب کنیم.

وی با بیان اینکه خط‌کشی معابر روستایی و جاده‌های اصلی و روشنایی مسیرهای مهم استان در دستورکار قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: شورای ترافیک می‌تواند با در دستورکار قرار دادن اقدامات پیشگیرانه‌، نقش موثری در کاهش تصادفات برون و درون‌شهری داشته باشد.

قاسمی فرزاد افزود: رفع نقاط حادثه‌خیز، پر اهمیت است بنابراین مدیران مربوطه این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.

وی ادامه داد: تخصیص اعتبارات ویژه از محل سفر رئیس جمهوری به استان، برای خط‌کشی و رفع نقاط حادثه‌خیز در نظر گرفته می‌شود.

پیشرفت طرح‌های راه سازی همدان به ۶۵ درصد رسید

طرح‌های راه سازی همدان در دولت سیزدهم شتاب خوبی به خود گرفته است و بسیاری از طرح‌های نیمه کاره فعال شده و با سرعت بالا در دست تکمیل قرار دارند.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان نیز گفت: ۱۰ طرح مهم راهسازی استان زیرنظر این اداره کل در حال ساخت است که هم اینک به طور میانگین پیشرفت اجرایی آنها به ۶۵ درصد رسیده است.

حبیب نادیان افزود: هم‌اینک نزدیک به ۱۵۶ کیلومتر از راه‌های اصلی استان با قراردادی به اعتبار ۸هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در حال چهارخطه شدن است.

وی با بیان اینکه از ۳۱ طرح راهسازی در حال اجرا در استان همدان، ۱۲ طرح پیشرفت اجرایی بین ۹۰ تا ۹۸درصد دارد،اظهار کرد: ۱۲ طرح نیز تکمیل شده و در مرحله تحویل و بهره برداری قرار دارد.

نادیان رفیع با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد از حمل بار استان همدان از طریق جاده‌ها صورت می‌گیرد، ادامه داد: بر همین اساس، توسعه راه‌های اصلی و بهسازی راه‌های فرعی همدان اهمیت بالایی دارد و در دولت سیزدهم به عنوان یک اولویت شناخته شده است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سفر سال گذشته هیأت دولت و رئیس جمهوری به استان به حوزه حمل و نقل و راهداری اختصاص یافت که حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال آن ویژه اداره کل راه و شهرسازی استان است و از این میزان تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن محقق شده است.

وی تأکید کرد: برای ساخت هر کیلومتر راه به طور میانگین ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.


٢٠:٢٢ - چهارشنبه ٢٥ بهمن ١٤٠٢    /    شماره : ٥٦٨    /    تعداد نمایش : ٥٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: