ورود صدای کورنگ به خانواده مطبوعات کشور(استان و منطقه - یادداشت ها )
اطلاعیه
مفتخرم به اطلاع همشهریان عزیز شهرستان کبودراهنگ برسانم :
با لطف و عنایت خداوند متعال ؛مجوز نشریه رسمی صدای کورنگ با گستره انتشار استانی و بصورت دوماهنامه به شماره ۸۱۹۴۰ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ و ازاین به بعد شهرستان کبودرآهنگ دارای یک نشریه رسمی است که ان شاالله امیدواریم با کمک و همکاری مسئولان محترم و مردم عزیز شهرستان بتوانیم صدای مظلومیت ومحرومیت شهرستانمان را به گوش مسئولان برسانیم و حقوق مردم عزیز شهرستان را مطالبه و پیگیری کنیم .
لذا ضمن اعلام خبر انتشار این نشریه که انشاءالله بزودی اولین شماره آن را منتشرخواهیم کرد .ازهمه اساتید؛دانشجویان ؛افراد اهل قلم ؛دلسوزان شهرستان طلب کمک می کنیم .
لطفاً برای ارتباط با مدیرمسئول و ارسال هرگونه مطلب ؛مقاله یا خبر فعلا به آدرس ایمیل sedayekorang@gmail.comدرتماس باشند .بزودی دفترنشریه درشهرکبودراهنگ وشهرهای شیرین سو وگل تپه نیز ایجاد خواهد شد
باتشکر توسلی
صاحب امتیاز و مدیرمسئول دوماهنامه صدای کورنگ - سوم خرداد 1397
بی توجهی به زیرساختهای شهرستان کبودراهنگ همچنان ادامه دارد(استان و منطقه - یادداشت ها )
شهرستان کبودراهنگ به عنوان بزرگترین شهرستان استان همدان با تاریخی طولانی و با مردمانی سخت کوش و زحمتکش که غالبا تولید کننده بوده اند،نه مصرف کننده،صادر کننده بوده اند،نه وارد کننده، همراه با انقلاب بوده اند نه بی تفاوت، درجنگ شهید دادند وشاهد بودند نه اینکه فقط مشاهده گر باشند، در تمام انتخاباتها مشارکت فعال داشته اند و... اما متاسفانه به نظر می رسد در برنامه ریزیهای کلان کشور دیده نمی شوند و یا از این شهرستان غفلت می شود و نتیجه آن فقری است که اکنون در این شهرستان و روستاهایش شاهد هستیم ،نتیجه اش این است که هنوز این شهرستان با تمام ظرفیتها و توانمندیهایش در فهرست مناطق محروم کشور قرار دارد. این وضعیت نتیجه بی توجهی به زیر ساختهایی است که باید در طی دهه های گذشته ایجاد می شد و نشدند یا اینکه نباید می شد و شدند ،آنچه که نباید ایجاد می شد و شد، نمونه اش نیروگاهی است که سالهاست آب رگهای شهرستان را مکید و بخار کرد و اکنون شاهد هستیم که محیط زیست شهرستان بویژه در اطراف نیروگاه به بیابانها شبیه تر است تا یک شهرستان کشاورزی ، نمونه اش غاری است که می توانست و می تواند مهمترین منبع توسعه شهرستان باشد و سالها درآمد آن در مناطقی هزینه شد که سودی برای شهرستان نداشت و هنوز موضوع در دیوان محاسبات و مراکز نظارتی درجریان است .موارد دیگری نیز هست که در این مقال قصد پرداختن به آن را ندارم .اما آنچه که موجب شد این سطور را تحریر نمایم؛ اتفاق مهم دیگری است که در استان در حال رخ دادن است و باز شهرستان کبودراهنگ جایگاهی ندارد وآن، ایجاد راه آهن غرب کشور است که و به گفته جناب آقای دکتر حاج بابایی نماینده محترم همدان در مجلس شورای اسلامی:« با ایجاد این خط راه آهن، همدان از طریق راه آهن زنجان-تبریز کریدور شمال به جنوب کشور میشود». این خط ریلی از زیرساختهای مهم استان و منطقه برای توسعه است و با اتصال استان به 13000کیلومتر شبکه ریلی کشور، می توان از این ظرفیت برای توسعه بیش از پیش استان بهره گرفت . طـرح راه آهـن غرب کشور به طول 605 کیلومتر، بصـورت یـک خطه، بـا سرعـت طـرحkm/h 160 برای مسافری وkm/h 120 برای باری میباشد. این طرح مشتمل بر محورهای اراک (سمنگان)- کرمانشاه به طول 267 کیلومتر، کرمانشاه - خسروی به طول 263 کیلومتر و همدان - ملایر (جوکار) به طول 75 کیلومتر میباشد.
مسیر راهآهن مورد مطالعه از ایستگاه سمنگان (نزدیک اراک) شروع و ضمن عبور از حوالی شهرهای ملایر، نهاوند، کنگاور، صحنه، کرمانشاه، اسلامآباد غرب، گیلانغرب و قصر شیرین به شهر خسروی واقع در مرز بین ایران و عراق منتهی شده و از آن پس از طریق خانقین، بغداد، موصل، قامشلی، دیرالزور، رقه و حلب به بندر لاذقیه ختم میگردد.
همچنین تعداد 13 ایستگاه شامل ایستگاههای سمنگان، حک، جلایر، زنگنه، ملایر، کهریز، شادمانه، فیروزآباد، زاگرس، گاماسیاب، بیستون، کرمانشاه قدیم و کرمانشاه جدید در این مسیر درنظر گرفته شده است.
این طرح امکان ارتباط ریلی استانهای غرب کشور با تهران و شبکه راهآهن سراسری را فراهم مینماید که این امر موجب رشد توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بخش عظیمی از مناطق غربی کشور را بدنبال خواهد داشت و باعث ارزانی حمل بار و افزایش ایمنی و رفاه مسافران میشود.
همچنین با اجرای این طرح امکان برقراری ارتباط ریلی بین ایران و عراق از طریق مرز خسروی و در نتیجه ارتباط با اماکن متبرکه کربلا، نجف اشرف و سایر مراکز زیارتی واقع در خاک عراق میسر میگردد. مضافاً اتصال راهآهن جمهوری اسلامی ایران به بندر لاذقیه واقع در ساحل دریای مدیترانه از طریق کشورهای عراق و سوریه از دیگر مزایای این طرح میباشد.
بدون شک باید از همت مسئولان محترم برای ساخت این خط ریلی و اجرایی شدن آن (که ظاهرا برقی نیز خواهد بود) ، تشکر کرد و اینجانب نیز به نوبه خود از این اقدام مهم دولت محترم و پیگیری نمایندگان محترم استان تشکر می کنم، اما آیا امکان اتصال همدان به بیجار از طریق گل تپه و یا زنجان از طریق کبودراهنگ و شیرین سو نیست؟ آیا صرف نامگذاری شهر برای سه شهر (کبودراهنگ ،گل تپه و شیرین سو) کافی است؟و این شهرها بطور خاص و شهرستان بطور عام نیاز به زیرساختهای توسعه ندارد؟ با توجه به شرایط اقلیمی و کمبود شدید آب در کل کشور و در شهرستان بطور خاص عملا کشاورزی که شغل اصلی مردم شهرستان و اجدادشان بوده است ، اکنون یا غیر ممکن یا بسیار مشکل است و هزینه آن بیش ازفایده است و باید به دنبال منابع جدید درآمدی برای شهرستان بود مگر اینکه بگوئیم قرار نیست کسی در این منطقه سکونت داشته باشد و اگر این طور نیست ، این اقدامات از کی و از کجا آغاز می شود؟ بیش از دو دهه است که شهرک صنعتی اورقین وبشیک تپه هرکدام با دهها هکتار فقط درحد یک تابلو باقی مانده اند اما به برکت انقلاب اسلامی و همت مسئولان شاهد توسعه شهرها و استانهای کشور هستیم و مردم این شرایط را به خوبی می بینند و اندوهگین هستند و حق با مردم است.
حق با مردم است که شاهد باشند شهرستانشان با در اختیار داشتن شرایط مناسب اقلیمی و جغرافیایی - ظرفیتهای بالقوه وبالفعل در بخش نیروی انسانی ، - منابع طبیعی قابل توجه -موقعیت راهبردی به عنوان نقطه اتصال استانهای کردستان و زنجان ، - وجود پایگاه هوایی نوژه به عنوان ضامن امنیت فضای غرب کشور ، - وجود غار علی صدر به عنوان بزرگترین غارآبی دنیا ، - واقع شدن در مسیر بزرگراه کربلا ، - قرارگرفتن در محور های ترانزیتی و مواصلاتی استانهای غربی با تهران و مرکزی (محور همدان - ساوه ، همدان - قزوین ) استانهای جنوب غربی با شمال غربی ( همدان - بیجار ، کبودراهنگ - زنجان) ، - ودهها ظرفیت مثبت دیگر جایگاه خود را در کشور و دراستان بدست آورد. و این موضوع باداشتن زیرساختهای مهم و اساسی و تدوین « استراتژی بلند مدت» ،برای توسعه منطقه ممکن است. امیدواریم پیش از آنکه خیلی دیر شود؛ مسئولان اجرایی استان وشهرستان و نماینده محترم شهرستان در این زمینه اقدام کنند .
جزییات افزایش تعداد نمایندگان و حوزههای انتخابیه(استان و منطقه - یادداشت ها )
متن کامل طرح افزایش تعداد نمایندگان مجلس و اسامی امضاء کنندگان
ماده واحده ـ تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی از 290 نفر به 310 نفر افزایش افزایش مییابد و تعداد حوزههای انتخابیه به شرح بندهای زیر اصلاح میشود:
تبصره 1ـ وزارت کشور فهرست اسامی استانها و حوزههای انتخابیه آنها را بر اساس حروف الفبا با ذکر نام مرکز استان در ابتدا حوزه انتخابیه هر استان، تنظیم و اعلام میکند.
تبصره 2- این قانون از تاریخ تصویب لازمالاجرا است.
الف ـ استان آذربایجان شرقی:
1- با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه مراغه و عجب شیر، تعداد نمایندگان این حوزه به دو نماینده افزایش مییابد.
2- بخش هوراند تابع شهرستان اهر از حوزه انتخابیه کلیبر و خداآفرین و هوراند متزع و به حوزه انتخابیه اهر و هریس الحاق می شود.
ب ـ استان آذربایجان غربی:
حوزه انتخابیه میاندوآب و شاهین دژ و تکاب به دو حوزه مستقل زیر تقسیم میشود:
1- حوزه انتخابیه میاندوآب شامل: شهر میاندوآب ـ بخش مرکزی ـ بخش باروق ـ بخش مرحمتآباد به مرکزیت شهر میاندوآب با یک نماینده
2- حوزه انتخابیه شاهین دژ و تکاب متشکل از: شهرستان شاهین دژ شامل شهر شاهیندژ ـ بخش مرکزی ـ بخش کشاورز و شهرستان تکاب شامل: شهر تکاب ـ بخش مرکزی ـ بخش تخت سلیمان به مرکزیت شهر شاهین دژ با یک نماینده
پ ـ استان اصفهان:
اول ـ با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه کاشان و آران و بیدگل این حوزه به دو حوزه انتخابیه زیر تقسیم میشود:
1- حوزه انتخابیه کاشان و بخش نیاسر شامل: شهر کاشان- بخش مرکزی_ بخش برزک بخش نیاسر به مرکزیت شهر کاشان با یک نماینده
2-0 حوزه انتخابیه آران و بیدگل شامل: شهر آران و بیدگل ـ بخش مرکزی ـ بخش کویرات به مرکزیت شهر آران و بیدگل با یک نماینده
دوم ـ شهر ایدزخواست از شهرستان آباده منفک و به حوزه انتخابیه شهرضا الحاق میشود.
ت ـ استان البرز:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه کرج شامل: شهرستانهای کرج، فردیس، اشتهارد تعداد نمایندگان این حوزه به سه نفر افزایش مییابد.
ث ـ استان بوشهر:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم این حوزه به دو حوزه انتخابیه زیر تقسیم میشود:
1- حوزه انتخابیه «بوشهر» شامل شهر بوشهر و بخشهای مرکزی و خارک به مرکزیت شهر بوشهر با یک نماینده
2- حوزه انتخابیه گناوه و دیلم متشکل از شهرستان گناوه شامل: شهر بندر گناوه و بخشهای مرکزی و ریگ و شهرستان دیلم شامل شهر بندر دیلم و بخشهای مرکز ی و امام حسن به مرکزیت شهر بندر گناوه با یک نماینده.
ج- استان تهران:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه «شهریار، قدس و ملارد» تعداد نمایندگان این حوزه به دو نماینده افزایش پیدا میکند.
ج- استان چهارمحال و بختیاری:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه اردل و فارسان و کوهرنگ و کیار این حوزه به دو حوزه زیر تقسیم میشود:
1- حوزه انتخابیه اردل و کیار: متشکل از شهرستان اردل شامل: شهر اردل- بخشهای مرکزی - بخش میان کوه و شهرستان کیار شامل: شهر شملزار- بخش مرکزی - بخش ناغان به مرکزیت شهر اردل با یک نماینده
2- حوزه انتخابیه فارسان و کوهرنگ متشکل از شهرستانهای فارسان شامل: شهر فارسان- بخش مرکزی - بخش بابا حیدر- بخش جونقان و شهرستان کوهرنگ شامل: شهر چلگرد- بخش مرکزی - بخش بازفت- بخش دو آب صمصامی به مرکزیت شهر فارسان با یک نماینده
ح- استان خراسان جنوبی:
اول- با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه فردوس، طبس، بشرویه و سرایان این حوزه به دو حوزه انتخابیه زیر تقسیم میشود:
1- حوزه انتخابیه فردوس و سرایان متشکل از شهرستانهای فردوس شامل: شهر فردوس- بخش مرکزی و شهرستان سرایان شامل شهر سرایان- بخش آبیک- بخش سه قلعه به مرکزیت شهر فردوس با یک نماینده
2- حوزه انتخابیه طبس و بشرویه متشکل از شهرستان طبس شامل: شهر طبس- بخش مرکزی- بخش دست گردان- بخش دیهوک- و شهرستان بشرویه شامل: شهر بشرویه - بخش مرکزی- بخش ارسک به مرکزیت شهر طبس با یک نماینده
دوم- حوزه انتخابیه نهبندان و سربیشه به شرح زیر اصلاح میشود:
حوزه انتخابیه نهبندان و سربیشه متشکل از شهرستان نهبندان شامل: شهر نهبندان- بخش مرکزی- بخش شوسف و شهرستان سربیشه شامل شهر سربیشه - بخش مرکزی - بخش مود به مرکزیت شهر نهبندان با یک نماینده
خ- استان خراسان رضوی:
1- شهر کلات تابع استان خراسان رضوی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات متزع و به حوزه انتخابیه درگز ملحق میشود.
2- بخشهای احمدآباد و رضویه از حوزه فریمان و سرخس متزع و به حوزه انتخابیه مشهد ملحق میشود
3- با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه شهرستان مشهد تعداد نمایندگان این حوزه به شش نفر افزایش مییابد.
د- خراسان شمالی:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه بجنورد و مانه و سملقان و گرمه و جاجرم این حوزه به دو حوزه مستقل زیر تقسیم میشود:
1- حوزه انتخابیه بجنورد شامل: شهر بجنورد- بخش مرکزی- بخش گرمخان- شهرستان رازو جرگلان به مرکزیت شهر بجنورد با دو نماینده
20 حوزه انتخابیه مانه و سملقان و جاجرم و گرمه متشکل از شهرستانهای مانه و سملقان (شامل: شهر آشخانه- بخش مرکزی- بخش مانه- بخش سملقان، جاجرم شامل: شهر جاجرم- بخش مرکزی- بخش جلگه سنخواست- بخش جلگه شوقان و گرمه شامل: شهر گرمه- بخش مرکزی، به مرکزیت شهر آشخانه با یک نماینده
ذ- استان خوزستان:
1- شهرستان باغملک از حوزه انتخابیه ایذه و باغملک و شهرستان هفتگل از حوزه انتخابیه مسجد سلیمان، لالی، هفتگل و اندیکا متزع میشود.
2- با افزایش یک نماینده، حوزه انتخابیه جدید باغملک و هفتگل متشکل از شهرستان باغملک شامل: شهر باغملک- بخش های مرکزی- صیدون میداود و شهرستان هفتگی شامل: شهر هفتگل و بخش مرکزی و ریقوه به مرکزیت شهر باغملک ایجاد میشود.
ر- استان زنجان:
دهستانهای بوغداکندی و قلتوق از حوزه انتخابیه ماهنشان، ابجرود و دهستانهای بوغداکندی و قتلوئق متزع و به حوزه انتخابیه زنجان و طارم ملحق میشود.
ز_ استان سیستان و بلوچستان:
1- شهرستان فنوج و بخشهای لاشار و بنت، تابع شهرستان نیکشهر از حوزه انتخابیه ایرانشهر و سرباز و دلگان متزع و به حوزه انتخابیه چابهار و نیکشهر و کنارک الحاق میشود.
2-0 بخش آثار تابع شهرستان مهرستان از حوزه انتخابیه ایرانشهر و سرباز و دلگان متزع و به حوزه انتخابیه سراوانف سیب و سوران مهرستان ملحق میشود.
30- حوزه جدید نیکشهر و سرباز متشکل از شهرستانهای نیکشهر شامل: شهر نیکشهر- بخش مرکزی- شهرستان قصر قند- بخش بنت- شهرستان فنوج- بخش لاشار و شهرستان سراباز شامل: شهر راسک- بخش مرکزی - بخش سرباز- بخش پیشین- بخش پارود به مرکزیت شهر نیکشهر با یک نماینده ایجاد میشود.
ژ- استان فارس:
با اضافه شدن یک نماینده به حوزه انتخابیه شیراز تعداد نمایندگان این حوزه به پنج نفر افزایش مییابد.
س- استان قزوین:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه قزوین، آبیک و البرز تعداد نمایندگان این حوزه به سه نماینده افزایش مییابد.
ش- استان گرمان:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج و فاریاب تعداد نمایندگان این حوزه به دو نفر افزایش مییابد.
ص_ استان کرمانشاه:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه کرمانشاه تعداد نمایندگان این حوزه به چهار نفر افزایش مییابد.
ض- استان گلستان:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه مینودشت این حوزه به دو حوزه مستقل به شرح زیر تفکیک میشود:
1- حوزه انتخابیه مینودشت و گالیکش به مرکزیت مینودشت شامل شهرستانهای مینودشت و گالیکش با یک نماینده
2- حوزه انتخابیه کلاله و مراوه تپه به مرکزیت کلاله شامل شهرستانهای کلاله و مراوه تپه با یک نماینده
ط- استان لرستان:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه سلسله و دلفان این حوزه به دو حوزه زیر تقسیم میشود:
1- حوزه انتخابیه سلسله و بخش مرکزی با یک نماینده
2-0 حوزه انتخابیه دلفان و بخش مرکزی با یک نماینده
ظ- استان هرمزگان:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه میناب و رودان و جاسک و سیریک و بشاگرد تعداد نمایندگان این حوزه به دو نماینده افزایش مییابد.
ع- استان همدان:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه بهار و کبودرآهنگ این حوزه به دو حوزه انتخابیه زیر تقسیم میشود:
1- حوزه انتخابیه بهار شامل: شهر بهار و بخش های مرکزی، صالحآباد و لالچین به مرکزیت شهر بهار با یک نماینده
2- حوزه انتخابیه کبودرآهنگ شامل شهر کبودرآهنگ و بخش های مرکزی، گلتپه و شیرین سو به مرکزیت شهر کبودرآهنگ با یک نماینده
غ- استان یزد:
با افزایش یک نماینده به حوزه انتخابیه یزد تعداد نمایندگان این حوزه به دو نفر افزایش مییابد.
اصغر سلیمی نماینده سمیرم و عضو هیأت رئیسه امور شوراهای مجلس شورای اسلامی به ارائه گزارشی از نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش پرداخت و اظهار داشت: این جلسه که با حضور مقیمی قائممقام وزیر کشور برای بررسی کلیات طرح افزایش نمایندگان حوزههای انتخابیه و جداول آنها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه طبق قانون هر 10 سال یکبار بر اساس میزان جمعیت، موقعیت سیاسی و جغرافیایی، تعداد نمایندگان مجلس حداکثر 20 نفر میتواند افزایش یابد، افزود: با توجه به اینکه دور بعدی انتخابات مجلس سال 1398 برگزار خواهد شد و از سال 1378 تاکنون اقدامی در راستای اجرای این قانون صورت نگرفته است، با توجه به برگزاری انتخابات مجلس یازدهم در سال 98، فلذا مدت 20 سال از آن تاریخ میگذرد و تعداد نمایندگان مجلس را میتوان 40 نفر افزایش داد.
این عضو هیأت رئیسه کمیسیون امور شوراهای مجلس در ادامه با بیان اینکه نمایندگان اصرار دارند موضوع افزایش تعداد نمایندگان مجلس در همین سال اول دوره دهم پارلمان تعیین تگلیف شود، تصریح کرد: در نشست عصر امروز کمیسیون، کلیات این طرح به تصویب رسید و مقرر شد طرح مذکور به مدت 45 روز مسکوت بماند تا دولت در این زمینه لایحهای را با در نظر گرفتن جزئیات طرح مجلس تهیه کرده و برای طی مراحل قانونی تقدیم پارلمان کند.
دوحادثه ،دو اقدام ، چند درس درس اخلاقی که چوپانی داد (استان و منطقه - یادداشت ها )
همزمان با انتشار خبر دردناک موضوع بیمارستان خمینی شهر اصفهان که درآن، یک مثلا پزشک ، بخیه های صورت یک کودک 4ساله را بعد از بخیه کردن ، به دلیل نداشتن هزینه 150 هزار تومانی والدینش بازکرد و کشوری را در بهت فروبرد. درگوشه دیگری از این کشور پهناور و عزیز یک جوان غیور و با وجدان کبودرآهنگی درسی فراموش ناشدنی به همه ما خصوصا به پزشک اصفهانی داد.. در این سانحه یک کارگر زحمت کش اهل روستای دستجرد که در حال لایروبی چاه فاضلاب شهری بوده است دچار گاز گرفتگی می شود.یکی از جوانان کبودراهنگی به نام وحید چوپانی زمانی که متوجه می شود کارگر در داخل فاضلاب گرفتار شده است، برای نجات او اقدام می کند اما متاسفانه به داخل چاه سقوط کرده و ضربه مغزی می شود. وحید چوپانی پس از اینکه دو روز در حالت کما در بیمارستان بستری بود بر اثر شدت جراحت در روز سه شنبه جان خود را از دست داداما حقیقتا نشان داد که :
1- فهم وشعور انسانی نه به بافت اجتماعی مربوط می شود و نه به سواد وتحصیلات. دراینکه این حادثه نادری است درمیان جامعه زحمتکش پزشکی و درمانی و هزاران پزشک و پرستار و کادر پزشکی صادقانه در مراکز مختلف درمانی کشور درحال خدمات رسانی به هموطنان هستند ،شکی نیست اما ابعاد حادثه بسیار دردناک و غیر قابل تصور است به حدی که اگر نبود شواهد موضوع و وجود این کودک و خانواده محترمش،انکارآن راحت تر بود تا اثبات آن! زیرا درواقع این پزشک ،بخیه انسانیت را کشید و جامعه را دربهت فرو برد.
2- پزشک بی عاطفه در محیط بیمارستان و بدون هیچ مشکلی(سرما ،گرما، بوی نا مطبوع و..) ،اقدام به این حرکت غیر انسانی کرد اما یک جوان غیور کبودرآهنگی وارد چاه فاضلاب می شود تا هم وطن خود را نجات دهد بدون اینکه توجه کند که درچه شرایطی و با چه وضعی درآن داخل و خارج می شود. برای چوپانی عزیز آن چه مهم بوده نجات این هموطن خود بوده و برایش فاضلاب یا دریا یا برف یا هیچ چیز دیگر معنی نداشته است.
3- با وقوع هرحادثه کوچکی ابعاد بیشتری از محرومیت شهرستان کبودراهنگ روشن می شود. شهری با دهها سال سابقه شهرداری ، وقتی برف می بارد دچار مشکل است ،وقتی باران می بارد دچار مشکل است وقتی هیچ کدام هم نمی بارد دچار مشکل است.مطالعات دقیق شهری و ایجاد زیرساختهای لازم دراین شهر که از سالها قبل باید آغاز می شده ،وجود ندارد و با هرحادثه ای بحران می شود.
4- منکر خدمات و زحمات مسئولین محترم شهر خصوصا فرماندار محترم ،شهرداری و شورای شهر نیستیم اما براساس اعلام رسانه های منطقه نیروهای آتش نشانی که با وجود سرعت عمل بالا درمحل حاضر شده اند به علت نداشتن نیروی متخصص و لوازم اولیه نجات از قبیل همراه داشتن اکسیژن نتوانسته اند جان این کارگر زحمت کش را نجات دهند و متاسفانه پیکر بی جان کارگر و جسم مجروح وحید چوپانی با کمک های مردمی از چاه بیرون کشیده شده است. برای روح این این همشهری فداکارم درود می فرستم و برای خانواده محترم آرزوی صبر وسلامتی دارم . انتظار طبیعی مردم منطقه محروم کبودرآهنگ این است که حداقل امکانات لازم برای نجات انسانها را دراختیار نیروهای امدادی قرار دهند و بعید می دانم کسی دراین زمینه ملاحظه ای داشته باشد تا از برخی هزینه ها کسر و به این امور اختصاص یابد.