9 اسفند 1394

بیانیه توسلی درپی نتیجه انتخابات بهار وکبودراهنگ(مسائل استان و منطقه - انتخابات )

 

بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف و عزیز شهرستانهای کبودراهنگ و بهار،شهرها و روستاهای تابعه
سلام علیکم
از حضورگرمتان در صحنه دیگری از انقلاب تشکر میکنم ، از لبیکتان به مولا و رهبرمان سپاسگزارم ،بنده ازهمه شما ممنونم ودست تک تک شما را می بوسم .چه کسانی که به بنده رای دادند چه کسانی که به سایر کاندیداهای محترم رای دادند؛
- خدای را شاکرم که توفیق حضور در کشوری دارم که رهبری دلسوز، آگاه و عزیز دارد و بنده حقیر در پاسخ به ندای این مرد بزرگ پا به عرصه انتخابات گذاشتم تا با حضور خود بتوانم به حضور حداکثری مردم درصحنه تعیین سرنوشت ،کمکی کرده باشم ؛
- خدای را شاکرم که باحضور خود مبلغ معیارهای اصلی انقلاب وشعارها وارزشهای انقلالب بودم،دستم در دست مستضعفین بود نه در جیب مستکبرین، دستهای پینه بسته را بوسیدم و به آن افتخار می کنم ؛
- خدای را شاکرم که با حضور خود دلسوزان انقلاب و نظام ، خانواده های معظم شهدا ،ایثارگران ،جانبازان و آزادگان را نیازردم، بلکه خود را مدیون همه آنان می دانم؛
- خدای را شاکرم که با حضور خود مبلغ شاخصهای اصلی انقلاب و نظام ورهبری بودم:
دروغی نگفتم، وعده ای ندادم، دلی نشکستم، ارزشها ودین را وسیله رسیدن به قدرت قرار ندادم، در رعایت قانون ،اولین بودم ،بد اخلاقی نکردم، آبروی کسی نبردم، با شام وناهار دادن و هدیه دادن به شعور مردم توهین نکردم؛
- به سربازی ولایت افتخار می کنم ؛
- به پاکی آرایی که آورده ام و به همه کسانی که رای دادند ،افتخار می کنم؛
- به هواداران وطرفداران با اخلاقم افتخار می کنم؛
- به اشکهای پاک جوانان وسالخوردگانی که درنتیجه انتخابات ریخته شده و می شود ،احترام می گذارم واین درهای گرانبها را ارج می نهم و به این قلبهای پاک افتخار می کنم؛
- از نفاق و دو رویی بیزارم، 
- ازکسانی که« اصول» خود را با «س» می نویسند بیزارم ، از اصولگرایی که بر سر اصول خودمعامله کند بیزارم،
- از اینکه برای رسیدن به قدرت و هدف ،همه چیز را ابزار قرار دهم بیزارم؛
- از همه مردم عزیز به خاطر حضورشان که موجب تقویت رهبر عزیزمان و کشورم شدند ،سپاسگزارم؛
- از همه کسانی که بدون چشمداشت،شبانه روز برای کاندیدای مستضعفین زحمت کشیدند ،تشکر می کنم؛
- از نیروهای انتظامی ، اطلاعاتی و امنیتی ، نیروهای نظامی ،دستگاه قضایی و همه کسانی که مسئول تامین امنیت انتخابات بودند تشکر می کنم؛
- از مسئولان اجرایی و سیاسی در همه سطوح ،از نیروهای نظارتی و بازرسی تشکر می کنم؛
اما بعد:
متاسفانه دراین انتخابات شاهد تخلفات گسترده ای از سوی کسانی بودیم که بدعت بدی را برجای گذاشتند؛کسانی که فکر می کنند با پول و هزینه های آن چنانی ،می توانند ملت را تحقیر کنند.به هیچ قانون ومقرراتی پایبند نبودند ،پوسترهای بزرگ آن چنانی زدند(برخلاف قانون)،ازشهرها و روستاهای دیگر دهها وصدها نفر را آوردند تا به آنها رای دهند، شام و ناهارشان حتی در روز انتخابات قطع نشد و دهها تخلف دیگر؛ امیدوارم شورای محترم نگهبان مانند همیشه به وظیفه خود عمل کند وقطعا هم این گونه خواهد بود زیرا اعضای شورای نگهبان انسانهای مومن ومتدینی هستند که دینشان را به دنیای کسی نمی فروشند و تاکنون نیز چنین بوده اند و خار چشم دشمنان نظام بوده اند.
بنده حقیر جز رهبرم و کشورم و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران ومردمم مدیون کسی نیستم، یک تار موی مردم خصوصا کوخ نشینان و محرومان را به تمام دنیای مستکبران وکاخ نشینان و قدرتمندان و دارندگان زر وزور نمی دهم ،آبروو و دین خود را با هیچ چیز معامله نکرده و نخواهم کرد ،اتهام زنندگان را به خدای بزرگ وا می گذارم که او بهترین شاهد است، به عملکرد خود افتخار می کنم . شکایت خود از روند اجرایی و نتیجه انتخابات را بر اساس قانون از طریق مراجع قانونی خصوصا شورای محترم نگهبان دنبال می کنم . از هواداران خود می خواهم تا زمان اعلام نظر شورای محترم نگهبان صبر و تحمل داشته باشند و پس از آن نیز تسلیم رای شورای محترم نگهبان شوند. هیچ کس از جانب بنده حق ندارد تجمعی انجام دهد یا به مراجع قانونی اهانتی نماید. بنده به مسئولان کشورم اعتماد دارم و امنیت کشور عزیزم از همه چیز مهم تر است .
هزاران توسلی فدای ایران ورهبرم

 

 

23:4

(0)


3 دی 1394

145 نفر دراستان همدان برای نمایندگی مجلس ثبت نام کردند(مسائل استان و منطقه - انتخابات )

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان از سه برابر شدن ثبت نام انتخابات در استان همدان خبرداد و گفت:تاکنون ۱۴۵ نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان همدان ثبت‌نام کرده اند.
محمدابراهیم الهی تبار ظهر پنجشنبه در گردهمایی هیئت‌های اجرایی انتخابات بابیان اینکه در استان همدان ۱۳نفر برای شرکت در انتخابات خبرگان ثبت‌نام کردند، اظهار داشت::از زما معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان از سه برابر شدن ثبت نام انتخابات در استان همدان خبرداد و گفت:تاکنون ۱۴۵ نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان همدان ثبت‌نام کرده اند.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه از زمان آغاز ثبت‌نام برای انتخابات به‌طور متوسط روزانه ۲۰نفر برای شرکت در انتخابات به حوزه‌های مربوطه مراجعه کردند، افزود: از دیروز با رشد سه برابری مراجعات برای ثبت‌نام در انتخابات روبرو شدیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با اشاره به اینکه انتخابات امسال به‌صورت نیمه الکترونیکی انجام می‌شود، بیان داشت: مراحل انجام انتخابات شامل ۲۵فرآیند بوده که ۲۳فرآیند آن به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.
وی در این مورد ادامه داد: دو مرحله شمارش و اخذ رأی نیز به‌صورت دستی انجام می‌شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بابیان اینکه صندوق‌های اخذ رأی شفاف بوده و برگه‌ها دیده می‌شوند، گفت: هفت کمیته شامل حقوقی، استعلامات، عمومی، آموزش و امنیت و حراست برای برگزاری انتخابات تعیین‌شده است.
جمعه آخرین روز ثبت نام است

21:54

(0)


1 دی 1394

نماینده شدن خوب است اما ایمان مهم تراست (مسائل استان و منطقه - انتخابات )

- من به مردم عزیز بهار وکبودرآهنگ حق می دهم که خواستار دو نماینده برای دو شهرستان وسیع باشند زیرا متاسفانه دوشهرستان بهار وکبودراهنگ که از مدتها پیش باید با توجه به وسعت جغرافیایی و جمعیت ،دو نماینده انتخاب می کردند به دلیل کوتاهی برخی و عدم پیگیری جدی ، فضای عمومی مجلس به جای تاکید برافزایش تعداد کاندیداها براساس نص صریح اصل 64 قانون اساسی ، مساله استانی شدن انتخابات (متن کامل طرح)را دردستورکار خود قراردادند و به تذکرات دلسوزان وآگاهان توجهی نکردند .اگر چه برخی طراحان این طرح نیت خیری داشتند ومعتقد بودند که با این اقدام به قول خودشان نخبگان وارد مجلس می شوند اما نهایتا این طرح به دلیل تناقضات مختلف و با توجه به شرایط عمومی کشور همانطور که پیش بینی می شد در شورای محترم نگبهان رد شد .اما فوریت لایحه فوريت لايحه "اصلاح جدول حوزه‌هاي انتخابيه مجلس شوراي اسلامي و تعداد نمايندگان آنها "(متن کامل لایحه) و افزایش تعداد نمایندگان از290نفر به 310 نفر درکل کشور از جمله بهار وکبودراهنگ در جلسه علني 4/4/1390 پارلمان،رای نیاورد و مدتی بعد هم علیرغم تصویب در کمیسیون شوراها و امور مجلس، این لایحه راه به جایی نبرد.
- با آغاز ثبت نام کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در کل کشور و ازجمله در حوزه بهار و کبودراهنگ ،موجی از اتهامات به کاندیداهای جدید الورود از سوی برخی افراد در شبکه های اجتماعی و برخی رسانه ها مطرح می شود و برخی متاسفانه از هیچ تهمتی به این افراد فروگذار نمی کنند. اصولگرایان و نیروهای ارزشی را متهم به کاسبکاری ازفتنه می کنند و دیگران را به خیانت متهم می کنند. البته برخی هم هیچ نیتی ندارند ولی تحت تاثیر فضای کلی برخی گروهها دراین دام گرفتار شده اند. اما به هرحال حفظ آبروی انسانها از هرچیزی مهم تر است . مواظب باشیم به خاطر دنیای دیگران ، ایمان خود و دین خود را از دست ندهیم .بدون شک کاندیداهای محترم مبرا این اتهامات هستند .
- توجیه اغلب این افراد این است که چون تعداد کاندیداها زیاد است ، پس افراد نه چندان معروف یا غیر معروفی که وارد عرصه انتخابات شده اند از سوی فرد خاصی ترغیب شده اند تا با حضور در این انتخابات باعث خورد شدن آراء و عدم انتخاب کاندیدای مورد نظرشان شوند.البته برخی متاسفانه پا را از این هم فراتر گذاشته اند و دیگر کاندیداها را متهم به دریافت منابع مالی می کنند!!!
آیا برای این سخن خود حجتی و سندی دارید ؟چرا هم کیشان خود را چنین آسان به بی دینی و خیانت متهم می کنید؟ اگرچه نماینده شدن و لیاقت نوکری مردم، افتخار بزرگی است اما حتما ایمان و آخرتم مهمتراست . اگر  پا به عرصه انتخابات می گذارم،به دلیل اعتقادی است که برای خدمت به مردم منطقه ام دارم که متاسفانه علیرغم داشتن شایستگی ها وظرفیتهای متعدد، همچنان محروم هستند و حقیر خود را کوچکترین می دانم اما درتوانمندی خود برای خدمت به مردمم شک ندارم و همه دنیا و آنچه درآن است ، برایم ارزش دروغ گفتن به مردم منطقه ام را ندارد.
- ااز مسئولان امر خصوصا مسئولان محترم امنیت که فضای رسانه ای و شبکه های اجتماعی را رصد می کنند انتظار داریم توجه ویژه ای به مباحث مطرح شده در این گروهها داشته باشند، نظر به ناشناخته بودن افراد دراین شبکه ها اصلا بعید نیست که دشمنان این نظام وانقلاب درآن سوی مرزها و برخی عوامل آنها در داخل درآستانه انتخابات به دنبال ایجاد فضای تنش در کشور باشند و مباحث قومی،طائفی ،منطقه ای ،گروهی وحزبی و ... را مطرح نمایند و همه را به هم بدبین نمایند و حماسه 7 اسفند امسال را تحت تاثیر قراردهند . اتهاماتی که برخی افرادر درشبکه های اجتماعی علیه شخصیتهای برجسته کشور مطرح می شود و برخی حدی برای آن قائل نیستند ،نشان می دهد که هدف فراتر از تخریب یک کاندیدا یا یک شخص باشد بلکه هدف کل نظام،امنیت،ثبات و آرامش آن است و فقط دشمنان نظام از برهم خوردن این شاخصها در کشورمان خوشحال خواهند شد.
- اگرچه تعدد کاندیداها درظاهر توجیه معقولی است برای افرادی که توهین می کنند زیرا می خواهند کاندیدای موردنظرشان انتخاب شود. اما آیا ایراد این همه تهمت و اهانت درشبکه های اجتماعی علیه فردی که با سالها تجربه و تحصیلات دانشگاهی خود را برای خدمت به منطقه اش توانمند دیده ، درست ،اخلاقی ،اسلامی ودینی است؟چرا برخی به خود اجازه می دهند به راحتی به افراد دیگر تهمت بزنند تا فرد دیگری نماینده منطقه شود؟
علت تفاوت انتخابات درایران با برخی کشورها این است که قرار است درانتخاباتی که درکشورجمهوری اسلامی ایران برگزار می شود هم انتخاب شوندگان و هم انتخاب کنندگان برمبنای قانون ،اخلاق و دین عمل کنند.
بدیهی است که کاندیداهای مطرح منطقه از این اتهامات که برخی بنام و به خاطر حمایت ازآنها انجام می شود ، مبرا هستند و هیچ کدام ازاین بزرگواران راضی نیستند که به اسم آنها به دیگر کاندیداها توهین شود.اما انتظار می رود صراحتا موضع خود را درقبال این گونه موارد اعلام کنند
و به هواداران خود که همگی محترم هستند توصیه نمایند که به فرمایش رهبر معظم انقلاب عمل کنند که :
«از بداخلاقيهاى انتخاباتى بايد بشدت پرهيز كنند؛ بدگويى كردن، اهانت كردن، تهمت زدن، براى عزيز كردن خود و يا نامزد مورد نظر خود، ديگران را و رقبا را در چشم مردم خوار كردن، اينها راهها و روشهاى صحيح و اسلامى نيست. رقابت بايد باشد؛ رقابت مثبت و پرشور، اما با رعايت موازين اخلاقى.
مهم تـرين شاخص براي انتخـاب افراد ايـن است كه بايـد مسئولان و منتخبان روز به روز شعارهاي انقلاب اسلامي را زنده تر كنند و اين مسئله ربطي به جناح بندي ها و اسم ها ندارد»

18:24

(0)


توضیحات رئیس ستاد انتخابات استان درباره وضعیت انتخابات دراستان همدان ومسائل جانبی(مسائل استان و منطقه - انتخابات )


رئیس ستاد انتخابات استان همدان گفت: تفکیک حوزه انتخابیه شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی مسکوت ماند.
به گزارش کورنگ به نقل از ایسنا، محمدابراهیم الهی‌تبار عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر تفکیک حوزه انتخابیه دو شهرستان بهار و کبودراهنگ، اظهار کرد: این موضوع یکی از خواسته‌های استان است؛ چراکه هر چقدر تعداد نمایندگان بیشتر باشد ظرفیت حضور استان در عرصه‌های ملی و تصمیم‌گیری بیشتر خواهد شد. قطعا استان با نظر مثبت این موضوع را دنبال کرد و پیشنهاد داد، دولت هم ورود کرده و نظرش این است که حوزه بهار و کبودرآهنگ جدا شود.
وی با بیان این‌که «استان پیگیری کرده و دولت نظر مثبتی مبنی بر تفکیک این دو حوزه دارد»، ادامه داد: این موضوع به مجلس هم رفت و در کمیسیون مصوب شد اما در صحن علنی مجلس به علت مسائلی که فی مابین نمایندگان بود، مسکوت ماند و انجام نشد.
وی گفت: پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شرف برنامه‌ریزی است و 7 اسفندماه سالجاری مردم سرافراز ایران اسلامی به پای صندوق‌های رأی خواهند رفت و نمایندگان خود را انتخاب می‌کنند.
وی با بیان این‌که «امسال شاهد برگزاری انتخابات هستیم»، تصریح کرد: انتخابات نماد مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است و به شکلی می‌توان گفت نماد جمهوریت را رقم می‌زنیم ضمن اینکه با این کار به دنیا اعلام می‌کنیم که مشروعیت و مقبولیت نظام ما برگفته از حضور مردم است.
رئیس ستاد انتخابات همدان افزود: در این دولت نخستین انتخاباتی است که برگزار می‌شود و امیدواریم در این دوره بتواند با توجه به سیاست‌های در پیش گرفته و رهنمودهایی که دولتمردان داشته‌اند از برگزاری این انتخابات روسفید بیرون بیاید اما آن‌چه در انتخابات مدنظر همه مسئولان ارشد نظام به ویژه مقام معظم رهبری است و تاکیداتی که ریاست جمهوری داشت و بارها اعلام کرد، بحث حضور و مشارکت حداکثری مردم در صحنه است.
وی ادامه داد: قطعا مشارکت حداکثری مردم در صحنه اسباب و لوازم خود را می‌طلبد و لازمه آن ایجاد فضای امن و مناسبی برای حضور مردم در فضای سیاسی کشور است به عبارت دیگر باید فضای مناسبی برای حضور و مشارکت همه گروه‌های سیاسی که معتقد به نظام و در چارچوب نظام هستند، به وجود آید.
وی تصریح کرد: باید برای فرهیختگان، نخبگان و کسانی که توانایی حضور داشته و تقبل چنین مسئولیتی را دارند، فضایی به وجود آید تا بتوانند در عرصه رقابت حضور یابند. باید مجریان از تمام ظرفیت‎های اجرایی کشور برای برگزاری یک انتخابات خوب استفاده کنند؛ بنابراین باید ناظران انتخابات بتوانند از همه ظرفیت‌ها برای نظارت سالم بر انتخابات استفاده کنند تا مردم با اطمینان و طیب خاطر احساس کنند که رأیشان در سرنوشت کشور اثرگذار خواهد بود و به تعبیر دیگر مردم با ایجاد یک اعتماد عمومی در صحنه حضور پیدا کرده و حماسه دیگری را رقم بزنند.
الهی‌تبار عنوان کرد: مجلس خبرگان رهبری با توجه به جایگاهی که در قانون اساسی به آن اشاره شده، جایگاه خاصی و وظایف سنگینی دارد همچنین مجلس خبرگان رهبری یکی از کلیدی‌ترین نقش‌ها را داشته و در بزنگاه‌هایی که حساسیت‌های خاص خودش را دارد می‌تواند نقش‌آفرین باشد و کشور را از تلاطم‌هایی که ممکن است دچار شود، نجات دهد.
وی به جایگاه مجلس شورای اسلامی هم اشاره کرد و گفت: مجلس جایگاهی است که تمام شعارها، آرزوها و آمالی که مردم دارند، تبدیل به شعور و قانون می‌شود و بُعد قانونی پیدا کرده و ابلاغ می‌شود که دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای آن هستند.
وی ادامه داد: سیاست‌های کلان و اجرایی کشور و اسناد برنامه‌های پنج ساله و قوانین جاری و خیلی از مسائل در مجلس شورای اسلامی ترسیم و تنظیم می‌شود، بُعد نظارتی که مجلس بر نهادها، سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مختلفی که در کشور مشغول به فعالیت هستند، یکی از نکات کلیدی و خاص این مجموعه قانونگذاری است که اهمیت آن را نشان می‌دهد؛ بنابراین قطعا در این راستا هرچه این مجموعه قانونگذار توانمند و قدرتمند باشد به تناسب آن اثرگذاریش در توسعه کشور موثرتر خواهد بود.
الهی‌تبار اظهار کرد: در استان همدان نیز ستاد انتخابات استان از اردیبهشت‌ماه سالجاری شکل گرفت و هفت کمیته در دل خود برنامه‌ریزی و سازماندهی کرد که هر کدام از این کمیته‌ها وظیفه‌ای بر عهده گرفتند تا اجرای انتخابات را تسهیل کنند البته باید توجه داشت که ستاد انتخابات در جایگاه قانونگذاری جایگاهی قانونی ندارد.
وی با بیان این‌که «هفت کمیته شکل گرفته در ستاد پشتیبانی مجریان انتخابات را برعهده دارند که همانا فرمانداران و بخشداران هستند»، گفت: یکی کمیته فناوری اطلاعات است که حوزه انتخابات الکترونیکی را دنبال می‌کند به طوری‌که در بحث زیرساخت‌ها همدان یکی از استان‌های غنی بوده اما این‌که در چه مناطقی و حوزه‌هایی انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد، از حیطه اختیارات وزارت کشور خارج بوده و هماهنگی با هیأت مرکزی نظارت و شورای نگهبان است.
رئیس ستاد انتخابات استان همدان گفت: هنوز مشخص نشده در کدام حوزه انتخابات الکترونیکی برگزار خواهد شد اما اگر زمانی امر بر این باشد که انتخابات به صورت الکترونیکی در حوزه‌های استان همدان برگزار شود این ظرفیت و آمادگی وجود دارد کما این‌که در یکی از دوره‌ها در شهرستان تویسرکان انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شد ضمن این‌که در این دوره از انتخابات پهنای باند استان به ویژه برای برگزاری انتخابات چهار برابر افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به بحث ارتباطات بین شعب و حوزه‌های فرعی و اصلی در حوزه فناوری انتخابات اظهار کرد: طبق برآورد 97 درصد شعب اخذ رأی استان به صورت شبکه‌های آنلاین ارتباط با حوزه‌های اصلی و فرعی و سامانه جامع انتخابات دارند و مابقی را مشکل داریم که تلاش می‌شود این مهم را به حداکثر ارتباطات آنلاین و حداقل ارتباط آفلاین برسد.
وی با بیان این‌که «استان همدان از ظرفیت بسیار بالایی برای ایجاد ارتباطات بین شعب اخذ رأی و سامانه جامع انتخابات برخوردار بوده و یکی از استان‌های پیشتاز در این زمینه است»، تصریح کرد: در حوزه فناوری اطلاعات کارشناسان متعددی از دستگاه‌ها در حال آموزش هستند به طوریکه این افراد به عنوان کاربران رایانه در شعب اخذ رأی توسط شهرستان‌ها شناسایی شده‌اند.
الهی‌تبار خاطرنشان کرد: انتخابات فعلا به صورت دستی خواهد بود نه اینکه کلیه فرآیند دستی باشد بلکه از 25 مرحله و فرآیند انتخابات، 23 مرحله الکترونیکی و ماشینی است و دو مرحله اخذ رأی و شمارش آراء به صورت دستی انجام می‌شود اما اگر قرار باشد انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شود این دو مرحله هم تمام الکترونیکی خواهد شد و دستی در این قضیه نقش‌آفرین نخواهد بود.
وی با اشاره به این‌که «ستاد انتخابات کشور و هیأت مرکزی در خصوص انتخابات الکترونیک تصمیم‌گیری می‌کنند»، تصریح کرد: استان همدان ظرفیت بالایی در زیرساخت‌ها دارد اما اگر نظر بخواهند حوزه‌ای را معرفی می‌کنیم که شمارش دستی در آن سخت است مثل همدان که بعضا شمارش آراء تا فردای روز انتخابات طول می‌کشد.
وی با اشاره به فعالیت کمیته امنیتی انتخابات اظهار کرد: برگزاری انتخابات از لحاظ امنیتی فرصت‌ها، تهدیدها و چالش‌هایی دارد که باید به آن توجه شود، تهدیدهای خارج از مرز و داخلی را ممکن است داشته باشیم؛ بنابراین باید همه آن‌ها احصا شود تا بتوانیم انتخابات خوبی را در فضای امنیتی مناسب رقم بزنیم هر چند این قضایا ازدیرباز بوده و هست.
رئیس ستاد انتخابات همدان:با تاکید بر این‌که «کمیته امنیتی به عنوان چشم بیدار مسائل را رصد کرده و در جای مناسب خود تصمیمات لازم را با اختیاراتی که شورای تامین استان دارد، اتخاذ می‌کند»، به کمیته آموزش انتخابات اشاره کرد و گفت: هر چقدر ظرفیت آموزش را بالا ببریم به همان تناسب ایرادات و مشکلات فراروی مجریان را کاهش می‌دهیم.
وی با اشاره به برگزاری همایش‌های منطقه‌ای در 27 و 28 آبان با حضور بخشداران و فرمانداران سه استان همدان، لرستان و مرکزی و همایش منطقه‌ای با گرایش انتخابات در ارومیه در عرصه ملی، تصریح کرد: در عرصه استانی نیز برنامه‌ریزی لازم شکل می‌گیرد به طوری‌که برنامه‌های آموزشی به طور رسمی از 5 دی‌ماه متاثر از برنامه‌هایی که از ستاد انتخاباتی کشور ابلاغ می‌شود در کلیه سطوح هیأت‌های اجرایی، شعب اخذ رأی، نمایندگان فرماندار، کارشناسان برگزاری انتخابات در فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، نیروهای امنیتی و ... انجام می‌شود.
وی به کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی و کمیته استعلام‌ها و حراست اشاره کرد و یادآور شد: فرمانداران حوزه‌های اصلی و فرعی وظیفه مشخص کردن شعب اخذ رأی مجلس، اعضای شعب و برگزاری انتخابات را بر عهده دارند اما حوزه اصلی یعنی فرمانداری مرکز وظیفه ثبت‌نام از کاندیداهای مجلس خبرگان را هم عهده‌دار است.
رئیس ستاد انتخابات همدان با بیان این‌که «صلاحیت‌های کاندیداها خبرگان در هیأت‌های مرکزی نظارت و شورای نگهیان بررسی و رسیدگی خواهد شد»، اظهار کرد: در بحث مجلس شورای اسلامی باید از مراجع چهارگانه استعلام کنیم به طوریکه هیأت‌های اجرایی فرمانداران مراکز حوزه‌های اصلی باید از کسانی که داوطلب شده‌اند ثبت‌نام به عمل آورند، تشکیل پرونده داده و در خصوص احوالات آن‌ها از مراجع چهارگانه دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، اداره‌کل اطلاعات و سازمان ثبت احوال استعلام کنند که هر کدام از آن‌ها بنا به وظایفی که دارند سوابقی را که از داوطلبان مجلس و کاندیداها وجود دارند، در اختیار هیأت‌های اجرایی قرار می‌دهند تا با بررسی قوانین، نظراتشان را پیرامون کاندیداهای داوطلب مجلس اعلام کنند.
وی اظهار کرد: بر این اساس کمیته استعلام شکل گرفته و با انجام 90 درصد برنامه‌ریزی‌ها سعی در انجام استعلام‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن و قرار دادن نتیجه در اختیار هیأت‌های اجرایی برای تصمیم‌گیری و انجام وظیفه شده است. کمیته حقوقی با حضور تیمی از کارشناسان حقوقی شکل گرفته که اگر سوالات و شبهاتی پیرامون قانون انتخابات و آئین‌نامه‌ها وجود داشته باشد بررسی کرده و نظرات خود را در اختیار مجریان انتخابات، فرمانداران و بخشداران می‌گذارند و به عنوان عضو اصلی ستاد انتخابات حضور داشته و نقطه نظرات خود را پیرامون مسائل حقوقی اعلام می‌کنند.
وی در ادامه به شکل‌گیری کمیته پشتیبانی به منظور پشتیبانی از حوزه‌های انتخابیه در همه زمینه‌ها اعم از تجهیزات، خودردو، مسائل مالی، نیروی انسانی و ... اشاره کرد و افزود: در همه قوانینی که پیرامون انتخابات مجلس شورای اسلامی، خبرگان، شوراها و ریاست جمهوری داریم، تمام دستگاه‌ها و نهادها ملکفند امکانات لازم خود را در اختیار مجریان انتخابات و ناظران قرار دهند.
رئیس ستاد انتخابات همدان در بخش دیگری از سخنانش به امور انجام شده توسط ستاد انتخابات اشاره کرد و گفت: شکل‌گیری هیأت بازرسی استان، اجرای دو جلسه آموزشی دو روزه برای 30 نفر از کارشناسان آی.تی فرمانداری، ها، برگزاری جلساتی با نهادهای فنی استان همچون مخابرات، شرکت زیرساخت و دستگاه‌های مرتبط با شبکه‎های ارتباطاتی و برگزاری 12 جلسه ستاد انتخابات با 90 مصوبه از جمله اقدامات است.
وی اظهار کرد: برابر برنامه زمان‌بندی انتخابات مجلس خبرگان رهبری از 20 آذر با دستور وزیر آغاز و 21 آذر صدور آغاز انتخابات توسط فرماندار مرکز حوزه انتخابیه به حوزه‌های فرعی مبنی بر تشکیل هیأت‌های اجرایی ابلاغ شد. در زمان مقرر با همکاری بسیار خوب هیأت نظارت استان، شهرستان و بخش‌ها معتمدین هیأت اجرایی انتخاب شدند و امروز تقریبا تمام حوزه‌های فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها هیأت اجرایی خود را با انتخاب هشت نفر از معتمدین نهایی کرده و سایر حوزه‌ها تا ساعت 24 امشب فرصت دارند که انتخابات برگزار نشده را به انجام رسانند.
وی با اشاره به این‌که «در دوره قبل به علت همزمانی انتخابات ریاست جمهوری و شوراها هزار و 450 شعبه و در دوره نهم انتخابات مجلس شورای اسلامی هزار و 216 شعبه اخذ رأی داشتیم»، افزود: پیش‌بینی می‌شود نهایت شعب اخذ رأی این دوره از انتخابات هزار و 300 شعبه باشد البته هیأت‌های اجرایی تعداد شعب اخذ رأی را مشخص می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: ثبت‌نام از کاندیداهای مجلس خبرگان رهبری از روز 26 آذر آغاز می‌شود و به مدت هفت روز تا دوم دی‌ماه ادامه دارد سپس شورای نگهبان و هیأت مرکزی نظارت به مدت 30 روز فرصت دارند تا صلاحیت داوطلبان را بررسی و نظر خود را به وزارت کشور ابلاغ کنند بعد از آن داوطلبان 15روز فرصت اعتراض به وزارت کشور دارند.
رئیس ستاد انتخابات همدان گفت: نهایتا 22 بهمن لیست نهایی نامزدهای تایید شده اعلام و تبلیغات آغاز می‌شود و تا اسفند ادامه دارد روز 6 اسفند ممنوعیت تبلیغات و هفت اسفند برگزاری انتخابات را داریم و استان همدان دو نماینده خود در مجلس خبرگان را انتخاب می‌کند.
وی به صدور آغاز انتخابات انتخابات مجلس شورای اسلامی از روز شنبه 28 با دستور وزیر کشور اشاره کرد و گفت: برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در استان همدان هفت حوزه اصلی داریم؛ حوزه اصلی انتخاباتی همدان و فامنین با مرکزیت اصلی همدان دو نماینده، ملایر دو نماینده، نهاوند یک نماینده، تویسرکان یک نماینده، رزن یک نماینده، بهار و کبودراهنگ با مرکزیت اصلی شهرستان بهار یک نماینده و اسدآباد یک نماینده دارد و در مجموع 9 نماینده انتخابات راهی مجلس می‌شوند.
الهی‌تبار گفت: ثبت‌نام از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی به مدت 7 روز است و در این برنامه هیأت اجرایی انتخابات برای معتمدمین باید شکل گیرد البته بحث‌هایی در این زمینه وجود دارد له طوریکه دولت لایجه‌ای در خصوص برگزاری انتخابات این دوره در قالب یک هیأت اجرایی انتخابات مجلس و خبرگان به مجلس برد، مجلس مصوب کرد اما در شورای انگهبان ایراداتی بر آن وارد شد و مجدد به مجلس برگشت، چون دیدند به این دوره نمی‌رسد پس توافقاتی بین ستاد انتخابات کشور و شورای نگهبان در حال شکل‌گیری است که معتمدین انتخاب شده برای برگزاری انتخابات خبرگان هم بتوانند به عنوان معتمدین مجلس شورای شورای اسلامی البته با اعضای هیأت اداری اجرایی متفاوت انجام وظیفه کنند.
وی با بیان این‌که «سازمان ثبت احوال، دادستان منطقه و فرمانداران اعضای هیأت اداری اجرایی خبرگان و ثبت احوال، نماینده شورای اسلامی شهرستان و یا بخش و فرمانداران اعضای هیأت اداری اجرایی مجلس شورای اسلامی هستند»، یادآور شد: احتمال اینکه معتمدین خبرگان، مجلس شورای اسلامی را هم برگزار کنند وجود دارد البته منتظر به سرانجام رسیدن توافقات هستیم اما در مجموع فعلا دو حیطه اجرایی هیأت اجرایی خبرگان و مجلس را خواهیم داشت که از 28 آذر ابلاغ می‌شود، فرصت انجام استعلام و بررسی صلاحیت اعضای هیأت اجرایی تا 14 دی به اتمام می‌رسد و حدود 10 روز هیأت اجرایی بررسی کاندیداها را داشته باشند.
وی افزود: هیأت نظارت گزارش خودشان را اعلام کرده و هیأت اجرایی شهرستان و استان و هیأت مرکزی نظارت بررسی و اعلام‌نظر می‌کنند و آنهایی که در هیأت اجرایی رد شده باشند با دلایل متقن به کاندیداها اعلام می‌کنند و این روند تا روز 27 بهمن‌ماه که اعلام قطعی نامزدها به مراکز حوزه‌های انتخابیه توسط وزارت کشور است، ادامه دارد و لیست نهایی تا 28 بهمن به سمع مردم می‌رسد و کاندیداها هفت روز فرصت تبلیغات داشته، 6 اسفند ممنوعیت تبلیغات خواهد بود و 7 اسفند انتخابات مجلس شورای اسلامی رقم می‌خورد.
الهی‌تبار در بخش دیگری با بیان این‌که «تا به حال طبق برآوردی که داشتیم 100 نفر در استان برای عرصه نمایندگی شناسایی شده‌اند که در حال فعالیت هستند»، اظهار کرد: تا به حال گزارشی تحت عنوان تخلف انتخاباتی به دست ما نرسیده است، فعلا رصد تحرکات انتخاباتی داورطلبان احتمالی را داریم و پس از جمع‌آوری توسط فرمانداری‌ها، در زمان تایید صلاحیت‌ها و بررسی انجام انتخابات مجلس به هیأت اجرایی گزارش می‌شود و قطعا بررسی خواهد شد و اگر مواردی مصداق تخلف باشد در آنجا مورد عمل قرار خواهد گرفت و هیأت نظارت مرکزی و استان و شهرستان کار را دنبال می‌کند.
وی گفت: کمیته پیگیری از جرائم انتخاباتی با مسئولیت دستگاه قضایی و با حضور دستگاه‌های مرتبط از جمله نمایندگان ستاد انتخاباتی استان راه‌اندازی شده و مواردی که مصداق تخلف انتخاباتی باشد، پیگیری و دنبال می‌شود البته عمدتا کاندیداهای احتمالی در مناطق مختلف حضور یافته و تحرکات شبانه دارند.
وی به فناوری‌های نوآمده و بحث حضور افراد مختلف در شبکه‌های اجتماعی یا به تعبیری فضای مجازی در این دوره از انتخابات اشاره کرد و گفت: رئیس ستاد انتخابات کشور در رسانه ملی به این مساله اشاره کرد و پیگیری می‌کنند به چه صورت می‌توانند در این امر وارد شوند.
رئیس ستاد انتخابات همدان با بیان این‌که «هر فعالیتی که در فضای غیرمجازی یا واقعی که اتفاق می‌افتد تخلف باشد در فضای محازی هم تخلف است»، تصریح کرد: یکی از فعالیت‌های ستاد و فرمانداران بحث رصد فضاهای مجازی است که اگر تخلفی رخ می‌دهد گزارش‌گری کنند و در اختیار ستاد انتخابات و نهادهای مذکور قرار دهند البته این مسأله هنوز به استان‌ها ابلاغ نشده اما استان رصد فضای مجازی را آغاز کرده است.
وی گفت: طبق قانون استفاده از امکانات اداری به هر شکلی له یا علیه نامزدهای انتخاباتی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود و با متخلف برخورد صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به این‌که «استفاده از امکانات دولتی در ساعات اداری جرم بوده و ممنوع است و صورت مشاهده برخورد می‌شود»، اظهار کرد: اگر کارمند یا مدیر اداره‌ای در خارج از ساعت اداری با شخصیت حقیقی در محفلی حضور یافته و یا اظهارنظری می‌کند ممنوعیت قانونی ندارد که بگوییم خلاف قانون است اما اگر با عنوان حقوقی حضور یابد تخلف است البته سعی کرده‌ایم به آنها بگوییم از این موضع هم برحذر باشند.
رئیس ستاد انتخابات همدان با بیان این‌که «به فرمانداران و بخشداران توصیه کرده‌ایم در مراسم‌هایی که جنبه تبلیغاتی و انتخاباتی دارد حضور نیابند»، خاطرنشان کرد: به نمایندگان فعلی هم گفته‌ایم در جاهایی که جنبه تبلیغ دارد حضور نیابند.
وی در ادامه تصریح کرد: در راستای نشاط سیاسی و مشارکت حداکثری مردم ضرورت دارد فضای سیاسی مناسب برای ابراز نظر و عقیده تمام جریانات سیاسی در چارچوب نظام ایجاد کرد به طوریکه یکی از الزماتی که می‌تواند مشارکت حداکثری و رقابت سیاسی را رقم بزند فعالیت‌هایی است که گروه و جریانات سیاسی می‌توانند داشته باشند.
وی گفت: اهتمام تمام اعضای شورای تأمین استان، نهادهای اثرگذار و رئیس شورای تأمین و مدیریت اشد استان بر این است که کلیه مراسم‌ها و تجمع‌ها قانونی برگزار شود و مورد حمایت تمام نهادها قرار گیرد کما اینکه تاکنون این کار را انجام داده‌ایم و هر مناسبتی که بوده و برگزار شده سعی کردیم این فضا را مهیا کنیم تا برنامه‌هایشان را جاری و ساری کنند.
الهی‎‌تبار خاطرنشان کرد: تمهیدایات لازم در این خصوص پیش‌بینی شده و برنامه عملیاتی را تدوین کرده‌ایم که در صورت تصویب در شورای تأمین ابلاغ می‌شود.
وی در ادامه با بیان این‌که «در بحث فعالیت‌های شبانه کاندیداها معیار خاصی وجود ندارد» اظهار کرد: در برخی موارد ناچاریم تذکراتی به بعضی افراد داشته باشیم و قطعا در بحث تایید صلاحیت‌ها عمکردشان در هیأت اجرایی رسیدگی می‌شود و تمام فعالیت‌های خارج از قانون کاندیداهای احتمالی مدنظر خواهد بود.
انتهای پیام/

13:42

(0)


28 آذر 1394

بازی جوانمردانه درانتخابات (مسائل استان و منطقه - انتخابات )

- با آغازثبت نام ازکاندیداهای محترم مجلس شورای اسلامی ،رسما و عملا انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی در کل کشور کلید خورد. انتخابات، درهمه جوانب آن از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی و از نمادهای مهم دمکراسی درکل دنیاست. این افتخار برای جمهوری اسلامی ایران بس که برای اداره امورکشور بطور نسبی هرسال یک انتخابات در حوزه های مختلف اداره کشور از شوراهای روستا و شهر گرفته تا مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و ریاست جمهوری ،برگزار نموده است.

- از نظر بنیانگزار جمهوری اسلامی ایران و معمارکبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) ، «مجلس، حاصل خونهای محترم هزاران شهید وجانباز است و مرکزهمه قدرتها و قانونها و مبداء همه چيزهائي است که در کشور واقع مي شود و تنها مرکزي ا ست که تمام قوا بايد تبع آن باشند ،»
- مجلس شورای اسلامی یادگار شهید مدرس و یادگار امام و ثمره همان خونهایی است که قبل و بعد از انقلاب دراین کشور ریخته شده است .این مجلس است که به فرموده امام عزیز،« اساس يک کشور را به صلاح مي کشد ،يا اساس يک کشور را رو به فساد مي برد » - مجلس جمهوری اسلامی با کنگره آمریکا که سرمایه داران و قدرتمندان و کارتلهای بزرگ نفتی و شرکتهای چند ملیتی و بزرگ و رسانه های وابسته به آنها نمایندگانش را تعیین می کنندو با صرف هزینه های میلیاردی ، یک دروغ را برای مردم راست جلوه می دهند و نمایندگانی وابسته درکنگره وارد می شوند که باصرف هزینه های میلیاردی وارد مجلس شده اند یا مجالس فرمایشی کشورهای عربی که ملوک و امرا اعضای آن را منصوب می کنند و به اسم مردم ، منافع حکام را در نظر دارند ، متفاوت است . مجلس شورای اسلامی عصاره ملت است . امام عزیزمان به ما یادآورشدند که «آن روزي که ديديد و ديدند که انحراف در مجلس پيدا شد، انحراف از جهت قدرت طلبي و از حيث مال طلبي در کشور ،در وزير ها پيدا شد ، در رئيس جمهور پيدا شد آن روز بدانند که علامت اين است که شکست بخوريم خود نمائي کرده ، از آن وقت بايد جلويش را بگيرند » امیرالمومنین علی (ع) می‌فرماید: «الغالب بالشر مغلوب» هرکس به شیوه‌های نامشروع پیروز شود، مغلوب است
- به برکت رهبری امام راحلمان و مقام معظم رهبری حفظه الله ،شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی هر روز ریشه دارتر و پربارتر می گردد و امروز حزب الله درلبنان و انصارالله دریمن،مجلس اعلا و بقیه احزاب عراقی درعراق ،شیخ زکزاکی در نیجریه و تمام آزادگان وآزاد مردان وآزاد اندیشان و متفکران ورزمندگان مستقل در همه جای این جهان پهناور از ونزوئلا گرفته تا اندونزی ومالزی و حتی درخود آمریکا و اروپا ، از ثمرات این شجره طیبه ای هستند که ازمتن جامعه مستضعف ایران شکل گرفت و اکنون انفجار این نور، همه جهان را روشن کرده و کسانی که می خواهند با زبان خود و رفتار خود این نور را خاموش کنند ،به لطف خدا هرگز موفق نخواهند شد.
- امروز آزمون دیگری برای ملت و دولت آغازشده است ، این آزمون البته برای مسئولان و کاندیداها سخت تر و پیچیده تر است. بدون شک شورای محترم نگهبان و هیات های نظارت و نهادهای مختلف کشور بویژه دولت محترم ووزارت کشور،استانداریها،فرمانداران وبخشداران محترم ،دراین روزها زحمات قابل توجه و قابل تقدیری را برای اجرای یک انتخابات سالم ،بدون تنش و درخورشأن و اعتبار جمهوری اسلامی ایران متقبل می شوند که این زحمات طی روزهای آینده بیشتر نبیز خواهد شد اما بدون شک خداوند متعال ،پاداش این زحمات را خواهد داد.
- درجمهوری اسلامی ایران ، و براساس مقررات و قانون اساسی کشور،انتخابات آزاد بوده و هست و کسانی که مدعی بودند که درانتخاباتهای گذشته، تقلبی صورت گرفته است ، اشتباهی نابخشودنی مرتکب شدند که نتیجه آن ، آسیبهایی بود که به کشور وارد شد. درجمهوری اسلامی ایران همه مسئولان وظیفه دارند شرایط لازم برای برگزاری یک انتخابات آزاد ومبتنی بر رای مردم را فراهم نمایند و تاکنون نیز چنین بوده است و انشاء الله من بعد نیز چنین خواهد بود. افتخار کشور ما این است که شرایط لازم برای همه جهت معرفی خود به مردم فراهم شود و استفاده از امکانات دولتی (اعتباری،اجرایی،مالی ) و به هر شکل ممنوع است و هیچ کس حق ندارد فرد خاصی را بردیگران تحمیل کند بلکه می تواند شاخصها را بیان و البته مردم خود آگاهند و فرد شایسته را انتخاب خواهند نمود.
- دو موضوع دیگر نیز مربوط به کاندیداهای محترم و مردم عزیز است . حضور باشکوه در انتخابات همواره درجمهوری اسلامی ایران مورد تاکید بوده و بسیار حائز اهمیت است و مسئولین کشور آن را از اوجب واجبات می دانند . افتخار مینطقه بهار وکبودرآهنگ همواره این بوده که بیشترین مشارکت سیاسی را درهمه انتخاباتها داشته است و درانتخابات آتی نیز چنین خواهد بود انشاء الله و همه با درک شرایط سیاسی کشور و اهمیت مجلس،مشارکت حداکثری را درانتخابات خواهند داشت. بدون شک کسانی که فیلترهای لازم درکشور ازجمله هیاتهای اجرایی و نظارت را گذرانده و شرایط لازم برای نامزدی برای حضور درصحنه انتخابات را داشته باشند ، همگی قابل احترامند،تامین امنیتشان لازم و ایجاد شرایط مساوی برای همه آنها جهت معرفی خود برای مردم از وظایف نهادهای مربوطه است و هیچ کس نباید برای تبلیغ کاندیدای خود ، علیه دیگری جوسازی و ایراد اتهام نماید. حفظ آرامش و ثبات کشور از هرچیزی مهم تر است .
- اما مردم عزیز کشورمان ، بویژه طرفداران کاندیداهای محترم بدانند که انتخابات مسابقه برای کسب قدرت نیست ،بلکه مسابقه برای خدمت است و دراین مسابقه کسی نباید بازیکنی را که در وسط میدان است با پرتاب سنگ وچوب و ... زخمی نماید که از یک بازی حوانمردانه بدور است بلکه باید فرد مورد نظر خود را تشویق نماید.
- در انتخاب فرد مورد نظر شاخصها ازسوی بزرگان کشور بویژه بنیانگزار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری مشخص شده است و با توجه به این شاخصها به راحتی می توان فرد مورد نظر را شناسایی و برای خدمت به کشور راهی مجلس کرد و نیازی به تخریب رقبا نیست.
امیدواریم با همت مسئولان محترم و مردم عزیز ، انتخاباتی پرشکوه و با بصیرت که منجر به تقویت پایه های نظام مقدس جمهور اسلامی باشد را دراسفندماه شاهد باشیم .
و ختم کلام ، اندیشه مولایمان و رهبرمان است که : «هنر ملت ايران اين است كه دقت كنند، نگاه كنند، بشناسند اصلح را، بهترين را انتخاب كنند؛بهترين از لحاظ ايمان، بهترين از لحاظ اخلاص و امانت، بهترين از لحاظ ديندارى و آمادگى براى حضور در ميدانهاى انقلاب؛ دردشناس‏ترين و دردمندترين نسبت به نيازهاى مردم

از بداخلاقيهاى انتخاباتى بايد بشدت پرهيز كنند؛ بدگويى كردن، اهانت كردن، تهمت زدن، براى عزيز كردن خود و يا نامزد مورد نظر خود، ديگران را و رقبا را در چشم مردم خوار كردن، اينها راهها و روشهاى صحيح و اسلامى نيست. رقابت بايد باشد؛ رقابت مثبت و پرشور، اما با رعايت موازين اخلاقى.
مهم تـرين شاخص براي انتخـاب افراد ايـن است كه بايـد مسئولان و منتخبان روز به روز شعارهاي انقلاب اسلامي را زنده تر كنند و اين مسئله ربطي به جناح بندي ها و اسم ها ندارد.»

والعاقبه للمتقین

 

13:34

(0)


26 آذر 1394

زنگ انتخابات در کشور به صدا درآمد(مسائل استان و منطقه - انتخابات )



اسامی اعضای هیاتهای اجرایی انتخابات دراستان همدان

زنگ انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حالی امروز نواخته می‌شود که شب گذشته اعضای اصلی و علی‌البدل هیأت‌های اجرایی شهرستان‌های استان انتخاب و نام آنها ابلاغ شد. با انتخاب اعضای هیأت‌های اجرایی در شهرستان‌ها از امروز ثبت‌نام داوطلبان مجلس خبرگان رهبری و از روز شنبه ثبت‌نام داوطلبان مجلس شورای اسلامی آغاز می‌شود. در استان همدان مرکز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان رهبری فرمانداری اعلام شده است.
صبح روز شنبه نیز با دستور وزیر کشور فرمانداران و بخشداران شهرستان‌ها ثبت‌نام داوطلبان مجلس شورای اسلامی در محل فرمانداری ها آغاز می‌شود.
اسامی اعضای هیأت‌های اجرایی که از بین معتمدین محلی انتخاب شده‌اند در ذیل می‌آید.

فهرست اعضای هیاتهای اجرایی

 

12:42

(0)


25 آذر 1394

درآستانه تاریخ مقرر برای ثبت نام کاندیداها -کاندیدای احتمالی انتخابات در استان همدان (مسائل استان و منطقه - انتخابات )

 

روزنامه همدان پیام درتاریخ94/9/25 اسامی کاندیدای احتمالی انتخابات در استان همدان را به شرح زیر منتشر نمود:


کاندیداهای احتمالی شهرستان همدان و فامنین

1- امیر خجسته(نماینده فعلی)
2- ابراهیم کارخانه‌ای (نماینده فعلی)
3- سید مرتضی حسنی‌حلم (مسئول ستاد اقامه نماز)
4- سید محمد کاظم حجازی (نماینده اسبق همدان)
5- علی‌اکبر فامیل کریمی (فرماندار و سرپرست استانداری اسبق همدان)
6- محمدعلی زلفی‌گل (رئیس سابق دانشگاه بوعلی‌سینا)
7- نوروز حاج بابایی (رئيس سابق سهام عدالت)
8- علی آقامحمدی (عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام)
9- سید جلال ساداتیان (نماینده اسبق همدان)
10- ناصر نقوی (مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان)
11- محمدحسین حسینی (رئیس سابق ورزش‌وجوانان فامنین)
12- علیرضا حمیدی (رئیس سابق شورای بخش مرکزی همدان)
13- بهروز مرادی (استاندار اسبق همدان)
14- علی وحدت‌طلب (هیأت مدیره انبوه‌سازان)
15- عفت میر معینی (پزشک)
16- حمید خاورزمینی (دبیر حزب حاما در همدان)
17- حسن قهرمانی‌مطلق (فرماندار سابق همدان)
18- علیرضا شمس (دبیر جامعه اصناف و بازار)
19- حسین فرخی (مدیر سابق مخابرات شهرستان همدان)
20- سید حسن موسوی (معاون عمرانی سابق استانداری همدان)
21- سعید دینی (مدرس دانشگاه و حوزه علمیه)
22- یوسف زارعی (فرهنگی و مدرس دانشگاه)
23- عباس حاجیلو (مدرس دانشگاه)
24- جلال سرمدی (فرهنگی و مدرس دانشگاه و کاندیدای دور قبل مجلس)
25- محمدرضا حیدری (فعال فرهنگی و مدرس دانشگاه)
26- مهرنوش نجفی‌راغب (عضو سابق شورای شهر همدان و عضو ستاد روحانی، وکیل دادگستری)
27- علیرضا فعله‌گری (دبیر ستاد روحانی در استان همدان، دبیر حزب ندای ایرانیان)
28- محمدحسین شریف‌زادگان (عضو شورای مرکزی حزب مشارکت)
29- احمد خرم (استاندار همدان در دوران سازندگی و وزیر راه و ترابری در دوران اصلاحات)
30- غلامحسین مجذوبی (عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی‌سینا و رئیس بنیاد نخبگان استان همدان)
31- حافظ اسدبیگی (دبیر مدرس دانشگاه)
32- مهدی مسلم‌خانی (مشاور امور جوانان استانداری)
33- محسن صادقیان (عضو سابق شورای شهر همدان)
34- محمد حسین صوفی (معاون سابق صدای رسانه ملی)
35- سعید کرمی (مدیرکل اسبق فرهنگ و ارشاد استان همدان)


کاندیداهای احتمالی بهار و کبودراهنگ
1- محمدعلی پورمختار (نماینده فعلی این حوزه)
2- عیسی جعفری (نماینده سابق)
3- علی یعقوبی (نماینده اسبق)
4- مسلم غلامی (فرماندار سابق و کاندیدای دوره قبل)
5- فتح‌ا... توسلی(دیپلمات )
6- یدا... ابراهیم‌خانی (بخشدار اسبق کبودراهنگ)
7- عبدا... حسینی
8- سید محمدرضا نظری (فرهنگی)
9- احمد عظیم‌زاده (امام‌جمعه اسبق بهار)
10- منصور حمید بیگی (سرهنگ سپاه)
کاندیداهای احتمالی در تویسرکان
1. محمدمهدی مفتح نماینده مجلس فعلی تويسرکان (دکترا، اصولگرا میانه‌رو)
۲. محمدامین جليلوند (دکترا، اصلاح‌طلب)
۳. سید مجید حسنی، معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان، (کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک، اصولگرا)
۴. حجت‌الاسلام حمید سعادتي(حوزوی، اصلاح طلب)
5. مرتضی فضلعلی، نماینده دور پنجم و هفتم تويسرکان (کارگزاران)
۶. علی اشرف پیری، فرهنگي، (کارشناسی ارشد مدیریت، مستقل).
7. سید حسین کيايي، حقوقدان (اصولگرا)
8. مجيد درویشی، معاونت خدمات شهری شهرداری همدان(لیسانس، مستقل)
9. سعید احسانی، مدیریت امور مالی بانک مهر اقتصاد همدان (مستقل)
۱0. نعمت‌ا... حکیم، سردار بازنشسته سپاه (اصولگرا)
11. علی اسکندری استاد دانشگاه (دکترا، مستقل)
12. حجت‌الاسلام سعید کرمی، مدیرکل سابق ارشاد همدان (حوزوی، اصولگرا)
13. اسدا... ناصری، فرهنگی (کارشناسی ارشد قرآنی، اصولگرا)
14. عبدا... اسماعیلی، بازنشسته ارتش، لیسانس، مستقل.
15. پرويز پرتوي، مهندس کشاورزی، بازنشسته

کاندیداهای احتمالی شهرستان نهاوند
1- مهندس علیحسینی نماینده مجلس پنجم و ششم (اصلاح‌طلب)
2- مهندس حسن بهرام‌نیا معاون سیاسی امنیتی اسبق استان ایلام (اصولگرا)
3- مهندس همایون علیحسینی معاون حقوقی وزارت ارتباطات دولت تدبیر
۴- دکتر جعفری معاون وزیر ورزش و مسئول ورزش‌های روستایی و عشایر وزارت ورزش (مستقل)
5- دکتر علی معافی هیأت علمی دانشگاه امیرکبیر، دانشمند هسته‌ای (مستقل)
۶. حجت‌الاسلام بحیرایی نماینده ولی فقیه و رئيس عقیدتی سیاسی ستاد نیروی انتظامی (مستقل).
7- علیرضا شهبازی استاندار اسبق کردستان (اصولگرا)
8-دکتر علی سلگی هیأت علمی دانشگا ه آزاد و معاون اسبق دانشجویی دانشگاه آزاد (اصلاح‌طلب)
9- دکتر حمید سیفی هیأت علمی دانشگاه و عضو دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت (مستقل)
10- دکتر شجاع احمدوند معاون پژوهشی دانشگاه علامه (اصلاح‌طلب)

كانديداهاي احتمالي مجلس در ملاير
١. محمد عبدلي (فعال مدني، اصلاح‌طلب، مدرس دانشگاه)
2. علی‌اکبر ونایی (نزدیک به حسن زمانی)
3. علی‌نعمت چهاردولی (نماینده فعلی، اصولگرا)
4. اکرم محمدی علی‌آبادی (خانه کارگر)
5. دکتر محمدحسین ملایری (نزدیک به حسن روحانی)
6. فریدون قیاسوند (کاندیدای دوره‌های قبل)
7. اکبر فراهانی (کاندیدای دوره‌های قبل)
8. احمد آریایی‌نژاد (نماينده فعلي، جبهه پايداري)
9. محمد کاظمی (نماینده مجلس ششم ملایر، اصلاح‌طلب)
10. محمد روستایی (کاندیدای دوره قبل)
11. سرهنگ اسماعیلی (فرمانده سابق سپاه پاسداران ملایر)
12. حجت‌الاسلام احد آزادیخواه (مدیرکل سابق تبلیغات اسلامی)
13. دکتر محمد عسگری (رئیس اسبق دانشگاه پیام نور)
14. حجت‌الاسلام عبداللهی‌نیا (مدیر کل سابق اوقاف استان)
15. حسن ونايي (اصولگرا و نماينده سابق ملاير)
16. علیرضا تکلو (رئیس آموزش‌وپرورش نهاوند)
17. شهاب عظیمی (ستاد جلیلی در ملایر)
18. کرمی (شهردار موقت ملایر)
19. علی ربیعی (مستقل، مشاور وزیر ورزش)
20. محمدمهدي میرزایی (مستقل)
21. اقبال شاکری (بنیاد توسعه، شورای شهر تهران)
22. دکتراحمدی‌فر (وکیل دادگستری و حقوقدان)
23. دكتر عبداللهي (مشاور سابق وزير جهاد)
24. خیرا... مقنی (کاندیدای دوره‌های قبل)
25. سرهنگ مجید قدیمی (معاونت پارلمانی پليس تهران بزرگ)
26. حجت‌الاسلام ياسين الهيان (اصلاح‌طلب)
27. سيد قاسم سياوشي (رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان)
٢٨. حسن خيريانپور (فرماندار سابق ملاير)
٢٩. مهندس امير آريازند (شوراي مركزي حزب اتحاد ايران اسلامي، اصلاح‌طلب)
٣٠. مرتضي مطلبي (بازنشسته سپاه)
٣١. بابك جعفري (روزنامه‌نگار)
٣٢. دكتر بيژن شهبازخاني (نماينده سابق ملاير و اصلاح‌طلب)

کاندیداهای احتمالی مجلس در رزن
1- جمشید امینی (دانشجوی دکتری، مدیرکل یارانه‌های نقدی و غیرنقدی سازمان هدفمندی یارانه‌ها، روستای کرفس قروه درجزین)
2- حسن لطفی (فوق لیسانس، کارشناس استانداری، روستای کرفس قروه درجزین)
3- حسین وزیری (دانشجوی دکتری، مشاور شهردار تهران و مدیرکل تخلفات شهرداری تهران)
4- حمید شاهنجرینی(فوق لیسانس، فعال اقتصادی و کارآفرین)
5- صفت‌ا... قاسمی (دکتری، استاد دانشگاه امام حسین(ع)، روستای خمیگان بخش مرکزی)
6- عباس باقری (فوق لیسانس، معاون دانشجویی کوی دانشگاه تهران، روستای نیر قروه درجزین)
7- عطاءا... سلطانی‌صبور (نماینده فعلی مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، روستای سرله سردرود)
8- علی حق‌وردی (فوق لیسانس، مشاور رئیس دیوان عدالت اداری کشور، روستای نیر قروه درجزین)
9- مجتبی حسنی (فوق لیسانس، از کارمندان میانی شهرداری تهران، روستای کهریز بغازی سردرود)
10- محسن وثاقتی جلال (دکتری، معلم، رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش‌وپرورش استان همدان، روستای والاشگرد قروه درجزین)
11- محمدمهدی مفتح (دکتری، نماینده سابق رزن و فعلی تویسرکان در مجلس شورای اسلامی)
12- مهدی ابراهیمی (فوق لیسانس، فرزند سردار شهید ستار ابراهیمی هژیر، کارشناس امور اجتماعی استانداری همدان، روستای قایش سردرود)
13- مهدی مجیدی (فوق لیسانس، شهردار سابق رزن، روستای چرومق سردرود)
14- ناصر غفاری (فوق لیسانس، وکیل، روستای نیر قروه درجزین)

کاندیداهای احتمالی اسدآباد

1- دکتر منوچهر فاضل (معتدل- متخصص حلق و بینی)
2- محمدباقر بهرامی (اصولگرا، سفیر سابق ایران در آذربایجان، 3 دوره نماینده مجلس، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس)
3- دکتر اکبر رنجبرزاده (اصولگرا، یک دوره نماینده مجلس، مشاور رئیس دانشگاه فرهنگیان)
4- بهروز نعمتی (نماینده فعلی، اصولگرا، نایب‌رئیس جمعیت پیروان ولایت)
5- کیومرث سرمدی (اصولگرا، کارشناس حوزه ستادی وزارت آموزش‌وپرورش)
6- جواد زارع (اصولگرا، مسئول دفتر سابق بهرامی)


 

12:24

(0)


17 آذر 1394

جدول زمان‌بندی انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اعلام شn(مسائل استان و منطقه - انتخابات )

دبیر ستاد انتخابان کشور گفت: فعالیت هیئت‌های اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری از ۲۱ آذر و فعالیت هیئت‌های اجرایی انتخابات مجلس شورای اسلامی از ۲۸ این ماه آغاز می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزرات کشور، علی پورعلی مطلق همچنین اظهار کرد: هیئت‌های اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری به مدت پنج روز و هیئت‌های اجرایی انتخابات مجلس شورای اسلامی به مدت شش روز تشکیل خواهند شد. وی در ادامه با بیان اینکه هیئت‌های اجرایی انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با آغاز نام‌نویسی از داوطلبان نمایندگی مجلس، کار بررسی صلاحیت ها را از 28 آذر به مدت 10 روز انجام می دهند تصریح کرد: پس از بررسی صلاحیت داوطلبان در هیئت‌های اجرایی، بررسی صلاحیت داوطلبان در هیئت‌های نظارت و پس از آن در شورای نگهبان انجام خواهد شد که این روند تا 5 اسفند ادامه خواهد یافت. مدیرکل انتخابات وزارت کشور همچنین در پاسخ به پرسشی درباره مدت تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات مجلس خبرگان گفت: براساس جدول زمان بندی و طبق ماده 23 آیین‌نامه اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری، زمان تبلیغات داوطلبان نمایندگی این مجلس از 22 بهمن تا 5 اسفند به مدت 14 روز تعیین شده است. وی افزود: زمان تبلیغات برای داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی نیز از 29 بهمن تا 5 اسفند به مدت یک هفته تعیین شده است. پورعلی مطلق در پاسخ به پرسش دیگری درباره کیفیت تبلیغات انتخاباتی نیز گفت: مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره اصلاح قانون انتخابات در شورای نگهبان با ایرادهایی مواجه و به مجلس بازگردانده شد که اگر مجلس آن را اصلاح کند و در شورای نگهبان به تصویب برسد در نحوه تبلیغات انتخاباتی داوطلبان تغییراتی در مقایسه با دوره های پیش ایجاد خواهد شد. دبیر ستاد انتخابات کشور در پاسخ به پرسش دیگری درباره سرفصل‌های روند برگزاری انتخابات طبق جدول زمان‌بندی افزود: براساس این جدول، زمان‌بندی برای روند اجرایی انتخابات خبرگان 77 روز و برای مجلس شورای اسلامی 70 روز تنظیم شده و از نظر محتوا نیز دارای تفاوت‌هایی است. به عنوان نمونه، کار بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری فقط در شورای نگهبان انجام می شود، اما این اقدام برای داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در هیئت‌های اجرایی، هیئت‌های نظارت و شورای نگهبان انجام خواهد شد. پورعلی مطلق همچنین از برگزاری دوره های آموزشی و توجیهی برای بیش از 960 هزار نفر از عوامل اجرایی انتخابات در مناطق مختلف کشور با هدف تسلط بر مباحث حقوقی، اجرایی، مالی، پشتیبانی و امنیتی خبر داد و گفت: آخرین این دوره ها 17 و 18 آذر با حضور بیش از 186 نفر از فرمانداران و بخشداران در اهواز با حضور عوامل اجرایی از استان های مجاور خوزستان برگزار می شود. پس از این دوره،‌ همایش آموزشی توجیهی برای همه عوامل اجرایی انتخابات شامل هیئت‌های اجرایی، ستادهای انتخابات استان‌ها، فرمانداران و بخشداران برگزار خواهد شد. دبیر ستاد انتخابات کشور همچنین در پاسخ به پرسشی درباره کیفیت بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی گفت: طبق ماده 16 آئین نامه اجرایی هیئت مرکزی نظارت، اطلاعات داوطبان مجلس خبرگان را به مدت 3 روز در اختیار شورای نگهبان قرار می دهند تا کار بررسی صلاحیت ها آغاز شود. این شورا نیز از 6 دی تا 15 بهمن صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری را بررسی می کند. مدیرکل انتخابات وزارت کشور گفت: بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی نیز از 5 تا 14 دی در هیئت‌های اجرایی انجام می شود و پس از آن،‌ بررسی صلاحیت‌ها طبق روال در هیئت های نظارت استانی، هیئت مرکزی نظارت و شورای نگهبان تا 5 اسفند ادامه خواهد یافت. وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره تغییر در تعداد داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان گفت: با احتساب دو نماینده مجلس خبرگان رهبری از استان البرز، فقط در تعداد نمایندگان خبرگان رهبری تغییر ایجاد و شمار نمایندگان این مجلس از 86 نفر به 88 نفر افزایش می یابد. پورعلی مطلق افزود: در تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در انتخابات اسفند تغییری ایجاد نمی شود و 290 نماینده از 207 حوزه انتخابیه برگزیده خواهند شد. دبیر ستاد انتخابات کشور در پایان گفت: در انتخابات آینده در 430 شهرستان، 207 حوزه انتخابیه خواهیم داشت که با آرای مردم 290 نماینده به مجلس دهم راه می یابند.

13:1

(0)


9 مهر 1394

نمایندگان محترم مجلس به چه می اندیشند؟(مسائل استان و منطقه - انتخابات )

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی  اخیرا طرحی را در مجلس مطرح نموده وبه فوریت آن رای دادند که براساس آن، انتخابات  مجلس به شکل استانی برگزار شود و حوزه های فعلی انتخابات  از سطح فعلی به سطح استانی ارتقاء یابد ومحدوده جغرافیایی هر استان به عنوان حوزه انتخاب اصلی و حوزه های انتخابیه موجود تابعه استان ،حوزه های فرعی آن محسوب می شوند.ضمن احترام به همه نمایندگان محترم مجلس خصوصا طراحان و رای دهندگان به فوریت آن، در این زمینه نکات قابل تأمل و سئوالات متعددی که امیدواریم طراحان طرح ونمایندگان محترم در پیشگاه ملت وخداوند متعال صادقانه به آن پاسخ دهند:

1-درمقدمه این طرح گفته شده است که «هدف از این طرح ارتقاء سطح کیفی مجلس،افزایش میزان مشارکت عمومی در انتخابات و جلوگیری از وقوع برخی تخلفات همچون خرید رای است» .اکنون سئوال از نمایندگان محترم این است که منظور شما از سطح کیفی مجلس چیست؟آیا منظور شما سطح تحصیلی است یا دنبال افرادی هستید که اشراف زاده باشند نه از کوخ نشینان تا سطح کیفی مد نظر شما تامین شود!! اگر منظور شما سطح تحصیلی است که بسیار خوب ،جز شما که برخی بعدا تحصیلاتتان را تکمیل کردید،افرادبا  تحصیلات عالیه بسیاری در مناطق وحوزه های انتخابیه شما وجود دارند که اگر نگوئیم بیش از شما حداقل کمتر از شما دارای تحصیلات دانشگاهی نیستند.

گفته اید که هدف شما افزایش مشارکت عمومی است. بسیار خوب، همه دنبال این هدف هستیم اما افراد روستایی  وشهرستانها که شما توسط رای آنها به مجلس رفتید و نماینده شدید و اکنون با استفاده از رسانه ها معروف شده اید (که پیش از این نبودید) ،شاید بخواهند به افراد دیگری رای دهند که چندان معروف نیستند، چون صدها میلیون و شاید میلیاردها پول نداشته اند که در انتخابات هزینه نمایند و ثانیا میلیاردها ندارند که برای معرفی خود در سطح استان اقدام کنند. چطور می خواهید مشارکت مردمی را جلب کنید درحالیکه تعداد کاندیداها را کم می کنید و هزینه ها را بالا می برید تا هیچ کس دیگر جز خودتان وافراد ثروتمند ویا مسئولان شناخته شده  نتواند وارد بازی انتخابات شود؟نمایندگان محترم مجلس این وصیت معمار کبیر انقلاب خمینی کبیر رحمت الله علیه را فراموش نکنند که فرمود:« وصیت اینجانب به ملت در حال و آتیه آن است که با اراده مصمم خود و تعهد خود به احکام اسلام و مصالح کشور در هر دوره از انتخابات وکلای دارای تعهد به اسلام و جمهوری اسلامی که غالباً بین متوسطین جامعه و محرومین می‌باشند و غیر منحرف از صراط مستقیم ـ به سوی غرب یا شرق ـ و بدون گرایش به مکتبهای انحرافی و اشخاص تحصیلکرده ومطلع برمسائل روز و سیاستهای اسلامی، به مجلس بفرستند.»

درجای دیگری از وصیت نامه ایشان می فرمایند«...رئیس جمهور و وکلای مجلس از طبقه‌ای باشند؛ که محرومیت و مظلومیت مستضعفان ومحرومان جامعه را لمس نموده و در فکر رفاه آنان باشند، نه از سرمایه‌داران و زمینخواران و صدرنشینان مرفه و غرق در لذات و شهوات که تلخی محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنگان را نمی‌توانند بفهمند.»

2-در بند اول طرح نمایندگان محترم آمده است که«پرداختن به بررسی امور ملی و پرهیز از صرف اوقات نمایندگی برای امورجزئی» یکی دیگر از دلایل این طرح است. جل الخالق شما روزها وشبها در مساجد روستاها برای مردم سخنرانی کردید و وعده دادید که جاده هایشان را می سازید ،مدرسه درست می کنید ، آب و گاز برایشان می برید و مشکلات دیگرشان را رفع می کنید، اکنون چه شده است که این مسائل، جزء مسائل خرد شده و شما دنبال حل مسائل کلان هستید؟ ثانیا آیا این دو باهم قابل جمع نیستند؟ نمی شود شما مثل 9 دوره که تاکنون بوده هم به فکر مسائل حوزه انتخابیه تان باشید وهم مسائل کلان ملی را دنبال کنید؟ ثالثا به فرض تصویب این طرح و تایید آن در شورای محترم نگهبان (که البته هوشیار هستند) اگر فردی روستایی به نماینده خود درآینده مراجعه کند ومشکلی را طرح کند آیا غیر این خواهد شنید که من مسئول مسائل خرد نیستم و فقط مسائل کلان را دنبال می کنم؟!

3- در مقدمه طرح گفته اید که می خواهید با این طرح ،مانع از خرید آراء شوید. آیا می خواهید بگوئید که برخی از نمایندگان تا کنون خدای نکرده با خرید رأی و این حرفها وارد مجلس شده اند که حتما این گونه نیست و در این صورت منظور شما از خرید رای چیست که در زمان استانی شدن امکان خرید وجود ندارد اما دروضعیت فعلی این امکان هست؟

4-استناد شما به فرمایش مقام معظم رهبری  «کلام حق یراد بها الباطل» است. ایشان به درستی می فرمایند شما نماینده کل ملت ایران هستید وشان شما این است که قانون بگذرانید .اما این بدان معنی نیست که شما قانونی را درمجلس تصویب کنید که نتیجه آن فراموش شدن مسائل روستاها و دردمندانی است که صاحبان اصلی این انقلاب هستند.

5-دربند 2 طرح نوشته شده که با تصویب این طرح واجرای آن «صرفا داوطلبانی به موفقیت دست خواهند یافت که درمیان جمعیت مربوطه از سوابق و ویژگیهای درخشان تری در مقایسه با سایرین برخوردارند» . اکنون سئوال این است بسیاری از نمایندگان محترم که قبل از رفتن به مجلس در کسوت معلمی، استادی،وکالت و حداکثر مدیرکلی یا بعضا وزیر  به مجلس راه یافته اند قبل از رفتن به مجلس و یا گرفتن پست وزارت چه سوابق درخشانی داشته اند وآیا در دوره قبل هم حاضر بودند چنین طرحی در مجلس تصویب شود؟اگر نه چرا حق انتخاب شدن وانتخاب کردن را از بسیاری از مردم و افراد مانند خودتان قبل از نمایندگی سلب می کنید؟

6- در بند 6 طرح گفته شده که این طرح رقابتهای شدید و اختلاف برانگیز قومی را حذف می کند و موجب تقویت همبستگی می  شود. به عنوان یک ایرانی ،یک روستایی تحصیل کرده ،یک فرد دلسوز نظام و از طبقه کوخ نشینان به طراحان طرح می گویم که این طرح نه تنها همبستگی ملی را تقویت نمی کند بلکه به آن آسیب خواهد زد ومشارکت ملی را کاهش خواهد داد. به همین دلیل ودلایل دیگر، فقها وحقوقدانان دلسوز کشور وملت در شورای نگهبان در دوره ششم مجلس این طرح را رد کردند.

7- گفته شده که اجرای انتخابات استانی هزینه های انتخابات  را کاهش می دهد. چطور ممکن است فردی که صرفا در منطقه خود شناخته شده است و می خواهد خود را درمحیط استان معرفی کند،هزینه ای کمتر از هزینه ای که باید صرف منطقه کند ،خرج کند؟برخی از نمایندگان محترم که هزینه های سنگین برای انتخابات در دوره قبل دادند ظاهرا بعد از انتخاب شدن وضع مالی شان بهتر شده است که می خواهند چنین طرحی را تصویب کنند.؟!!

8- برخی می گویند این طرح با هدف بازگرداندن نمایندگانی است که به خاطر اقداماتشان ،نفوذشان در حوزه های محلی را از دست داده اند و اکنون می ترسند در انتخابات آتی دیگر مردم آن مناطق به آنها رای ندهند ،بنده نمی گویم که حتما این گونه است اما معتقدم این طرح 700کلمه ای(با5ماده و سه تبصره ) ،طرحی غیرکارشناسی ،شتابزده وغیر مفید برای منافع ملی و کلان کشور و ازجمله مساله مشارکت عمومی در انتخابات است .از نمایندگان محترم تقاضا دارم یک بار دیگر بیانات مقام معظم رهبری درجمع نمایندگان محترم مجلس بویژه بیانات معظم له درتاریخ8/3/1392 را مطالعه فرمایند که فرمودند:«اين موقعيتهاي ظاهري و اين عناوين و رياست و مديريت و نمايندگي و اعتبار مردمي و اينها ميگذرد؛ آنچه كه براي ما و شما باقي مي ماند، عمل ما است؛ كه اگر عمل نيك و عمل صالح با نيت خوب و درست انجام داده باشيم، در اين سالهائي كه بر ما ميگذرد، با اين عناوين و با اين خصوصيات، ضرر نكرديم. اگر چنانچه خداي نكرده اين دوران مسئوليت و مأموريت و نام و نشان و عنوان، براي ما دستاوردي نداشته باشد، يا اگر خداي نكرده بر روي ما تأثير منفي گذاشته باشد و ما را بدهكار كرده باشد، اين بدترين سرنوشتي است كه ممكن است براي امثال ما و شما، اين مسئوليتها رقم زده باشد. بايد به اين مسئله به طور دائم توجه داشته باشيم.».یا دربخش دیگری از این بیانات ایشان می فرمایند«مجلس قطعاً در رأس امور است - همان طور كه امام (رضوان اللّه تعالي عليه) فرمودند - اما اين را هم توجه كنيد كه «مجلس در رأس امور است» معنايش اين نيست كه هر يك نماينده‌اي در رأس امور است؛ «مجلس» در رأس امور است؛ يك نماينده، يك نماينده است. يعني نماينده‌ي محترم و عزيزي كه مردمِ يك جمع و گوشه‌اي از كشور با شوق و با شور جمع شدند و او را فرستادند مجلس، تصور نكند كه او در رأس امور است؛ نه، «مجلس» در رأس امور است؛ برخوردش را اينجوري مقايسه كند.»

والسلام علی من اتبع الهدی

8:5

(0)


11 تير 1394

شورای نگهبان به وظایف خود عمل کرد؛ طرح انتخابات استانی رد شد(مسائل استان و منطقه - انتخابات )

بالاخره بعد از ماهها کش و قوس و صرف هزینه و وقت نمایندگان و ایجاد تنش در مردم ، طرحی که نمایندگان محترم برای برگزاری انتخابات به صورت استانی تهیه کرده بودند ، توسط شورای محترم نگهبان ردشد.

آقای نجات‌الله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان دراین بازه گفت: این طرح با ایرادات متعددی مواجه است که مشروح این ایرادات متعاقباً از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، منتشر خواهد شد.

شوراي نگهبان طرح استاني شدن حوزه‌هاي انتخابيه مجلس شوراي اسلامي در برخي استان‌هاي كشور را در جلسه 19/ 2/ 1386 بررسي كرد و آن را مغاير موازين شرع و قانون اساسي تشخيص داد.

8:51

(0)