چاپ        ارسال به دوست

رای دادگاه نشریه صدای کورنگ صادرشد

قاضی دادگاه:برخورد با نقدهای مفید موجب حاکم شدن تک صدایی وحرکت به سمت ایستایی در جامعه می گردد وراه رشد و تعالی شهرستان را می بندد

بازپرس محترم بعد از بررسی دقیق پرونده و اظهارات طرفین ،نهایتادر تاریخ26/12/97 اقدام به صدور قرار نمود و ضمن رد درخواست دفتر نماینده محترم اعلام کرد که«متشاکیان هردو از اصحاب جراید هستندو صلاح فرد و جامعه درسایه شناخت کاستی ها و تلاش برای اصلاح امور می باشد و برخورد با نقدهای مفید موجب حاکم شدن تک صدایی وحرکت به سمت ایستایی در جامعه می گردد وراه رشد و تعالی شهرستان را می بندد و درخصوص شکایت دفتر نماینده محترم نیز شواهد موجود ازجمله تصاویر گرفته شده از داخل دفتر وغبار موجود درآن که مؤید فعالیت غیر مستمر درآن می باشد و مسئول دفتر نماینده محترم نیز شخصا به بسته بودن دفتر در مورخ 10/11/97 معترف بوده و منکر اصل موضوع نمی باشد،همچنین بررسی بسته بودن دفتر نماینده خواسته مردم می باشد و ماوقع نیز دارای چنین خصوصیتی نیست که باعث تشویش اذهان عمومی شده یا تشکیل دهنده ارکان بزه که کذب بودن یکی از ارکان آن است باشد... بازپرسی ضمن عدم احراز اصل بزه در هردو عنوان اتهامی، قرار منع تعقیب را صادر می نماید که ظرف ده روز قابل اعتراض از جانب شاکی در دادگاههای تجدید نظر می باشد.
بااعتراض دفتر نماینده محترم ،پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع شد و قاضی محترم رسیدگی کننده در دادگاه تجدید نظر نیز پس از بررسی محتویات پرونده درتاریخ 14/2/98 رای دادگاه بدوی را تایید وحکم به منع تعقیب اینجانبان را صادر نمود.
دراین زمینه با توجه به سئوالات وتماسهای متعدد همشهریان محترم توضیحات زیر را ارائه می نمایم:
1- با پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری ، آزادی مطبوعات در کنار سایر آزادی ها مورد توجه قرار گرفته و در اصول متعدد قانون اساسی تصریح شده است. در این اصول، رسالت، آزادی، حقوق و حدود مطبوعات و همچنین نحوه رسیدگی به جرایم مطبوعاتی بیان شده است. در بند ۲ اصل سوم قانون اساسی ،بالا بردن آگاهی های عمومی در همه زمینه ها با استفاده صحیح از مطبوعات و رسانه های گروهی در صدر وظایف دولت قرار گرفته است.
2- در اصل ۲۴ قانون اساسی، آزادی مطبوعات تصریح شده است: «نشریات و مطبوعات در صورتی که مخل به قواعد اسلامی و نظام نباشند، آزادند».
3- مطبوعات نیز موظفند که درچارچوب قانون بدون هیچگونه توهین و … فعالیت نمایند.
نشریه و گروه صدای کورنگ از همان ابتدا با تدوین مقررات سخت تلاش کرد که فعالیت خود را به شکلی انجام دهد که ضمن حفظ احترام مسئولان و مردم ؛مطالبات اساسی مردم ازمسئولان نیز دنبال شود و فضای تعاملی بین مردم ومسئولان شکل بگیرد وما به عنوان یک رسانه چشم وگوش مسئولان دربین مردم و زبان مسئولان باشیم.
4- همکاران بنده دراین مدت نهایت تلاش خود را درجهت تبیین ارزشهای انقلاب و نظام بکارگرفتند و البته با برخوردهای توهین آمیز وتهدید برخی و رضایت مردم مواجه بودیم زیرا توانسته ایم شرایطی فراهم کنیم که مردم درد دلها ومشکلاتشان را بیان کنند وما هم درحد امکان کمک کنیم برای حل مشکلات.
5- بارها اعلام کردیم وباز تاکید می کنیم که ما با هیچکدام ازمسئولان محترم خدای نکرده عداوتی نداریم بلکه خود را در کنارآنان می دانیم
6- وظیفه رسانه اطلاع رسانی دقیق؛پیگیری مطالبات مردم و رساندن مشکلات آنان به گوش مسئولان و بیان خدمات وزحمات مسئولان است.
7- نماینده محترم شهرستان نیز از آن جهت که منتخب مستقیم مردم است ؛درمقابل عملکرد خود مسئول است لذا مانند همه مسئولان محترم طبیعتا خدماتی داشته اندکه قابل تقدیراست و مسایلی هم هست که نیازبه توضیح دارد .دفتر نماینده ملجا وپناهگاه مردم بایدباشد و هرفردی که ازهمه جا نا امیدشد (غیر ازخداوند متعال) بتواند به راحتی وبدون نگرانی به دفترنماینده خودمراجعه کند تا وکیلی که انتخاب کرده وبرگردن او حق دارد به او یاری رساند.
8- دفترنماینده باید در محلی باشد که مردم به راحتی بتوانند مراجعه کنند و با نماینده شان یا مسئولان دفترگفتگو کنند.
انتظار داریم مسئولان محترم سطح تحمل خود را بالا ببرند و با یک انتقادساده از کوره در نروند و از تنها نشریه شهرستان که ظرفیت مهمی درخدمت مردم ومسئولان است شکایت نکنند لکن این حق این بزرگواران است اما ایجاد فضای ترس درشهرستان ومحدودکردن رسانه ها خدمت به نظام وشهرستان نیست بلکه آسیب زدن به اعتماد عمومی است.
هدف نشریه و گروه وسایت یکی است وآن امر به معروف مسئولین و پیگیری مطالبات مردم براساس فرامین مقام معظم رهبری و مستند به این فراز از سخن ایشان است که «همه درمقابل قانون ومسئولیتهای خودشان بایدپاسخگوباشند و روح مطالبه گری درمردم وجودداشته باشد، از نظر من هیچ کس مصونیت آهنین ندارد و همه در مقابل قانون و مسئولیت های خودشان پاسخگو هستند و باید جواب دهند. همیشه این ملت نیاز دارد به اینکه مسئولان او پاسخگوی مسئولیت های بزرگ خودشان درمقابل ملت باشند و روح پرسش و مطالبه گری در مردم وجود داشته باشد.». ایشان در جای دیگری می فرمایند: « همه ی همت ما باید این باشد که این روحیه ی مطالبه، خواستن و مدعا داشتن در زمینه های گوناگون را در نسل جوان کشورمان - بخصوص جوان علمی - گسترش بدهیم»
اطلاع رسانی از عملکرد مسئولان محترم مصداقی از «امر به معروف و نهی از منکر» است. از نظر مقام معظم رهبری«طرف امر به معروف و نهی از منکر فقط طبقه ی عامه ی مردم نیستند حتی در سطوح بالا هم هستند ،شما باید به او امر کنید؛نه اینکه از او خواهش کنید ؛باید بگوئید آقا نکن ؛این کار یا این حرف درست نیست؛امر و نهی باید با احالت استعلاءباشد ... روح امر به معروف ؛مدل امر و نهی است؛مدل خواهش و تقاضا و تضرع نیست ؛نمی شود گفت که خواهش می کنم شما این اشتباه را نکن بلکه باید گفت آقا این اشتباه را نکن؛طرف هر کسی هست؛ از بنده که طلبه حقیری هستم یا حتی از من هم مهمتر باشد او هم مخاطب امر به معروف و نهی از منکر است.
از نماینده محترم که خود عضو کمیسیون قضایی هستند و به وضعیت دادگاهها و مشکلات مربوط به تعددوحجم پرونده ها آگاهی کافی دارند ،انتظار داریم ضمن سعه صدر تلاش کنند پرونده ای از پرونده ها کم کنند نه اینکه پرونده دیگری را اضافه کنند و وقت دادسراها را که می تواند به رسیدگی به مسائل مهم تر بپردازند با مسائل سطحی بگیرند.
والعاقبه للمتقین -نشریه سیاسی اجتماعی صدای کورنگ





دانلود فايل : ray2.png ( 53KB )


١٣:٥٣ - چهارشنبه ١٥ خرداد ١٣٩٨    /    شماره : ٢٣٧    /    تعداد نمایش : ٢٤٦٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: