چاپ        ارسال به دوست

سفر معاون پژوهشی معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری به شهرستان کبودراهنگ با دعوت و هماهنگی دکترتوسلی

به گزارش خبرگزاری صدای کورنگ ، دکترصالحی؛معاون پژوهشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری با دعوت و هماهنگی دکتر توسلی؛ نماینده مردم شریف بهار و کبودراهنگ به شهرستان کبودراهنگ سفر کرد.
🔷️در این سفر ایشان با همراهی فرماندار کبودراهنگ،مشاور و مدیر دفتر دکترتوسلی از ساختمان در حال احداث دانشکده ملی مهارت ، دانشگاه وسوله ورزشی پیام نور ودانشکده فنی ومهندسی کبودراهنگ بازدید کردند.

🔷️معاون پژوهشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در جریان این بازدیدها گفت: برای تکمیل دانشکده ملی مهارت و برای زیرساخت‌ها در دانشگاه نیازمند اعتبارات ویژه است که  تامین آن پیگیری می‌شود.
ایشان در خصوص آموزش در مراکز آموزشی گفت: باید آمایش سرزمینی در شهرستان انجام شود و رشته‌های نیاز‌های منطقه به دانشگاه‌ها بیاید و رشته‌های جدید برای کمک به منطقه و استقبال بیشتر دانش آموزان و دانشجویان به دانشگاه‌ها معرفی شود.
در جریان این سفر دکترتوسلی؛ نماینده مردم شریف بهار وکبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی طی تماس تلفنی که با معاون پژوهشی معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری داشتند تاکید کردند که اعتبارات ملی برای تکمیل این پروژه‌ها توسط وزارت علوم در نظر گرفته شود.


١١:٢٩ - يکشنبه ١٦ شهريور ١٤٠٤    /    شماره : ١٠٩٦    /    تعداد نمایش : ٤٨٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: